Index / Bedrijf / Call Center Team Building Activiteiten

Share This Post

Bedrijf

Call Center Team Building Activiteiten

De kwaliteit van de klantenservice die door vertegenwoordigers van call center kan een enorme invloed op het succes van een bedrijf of stel het voor een opsplitsing. Proactieve managers van call center activiteiten kunnen hun personeel tot succes gel

Advertisement

De kwaliteit van de klantenservice die door vertegenwoordigers van call center kan een enorme invloed op het succes van een bedrijf of stel het voor een opsplitsing. Proactieve managers van call center activiteiten kunnen hun personeel tot succes geleid door het coachen en hen te betrekken bij team-building oefeningen. Skill-gebouw spelletjes werknemers te helpen ontwikkelen van communicatie technieken die waardevol zijn, vooral wanneer de gesprekken worden belasten en komen binnen in een snel tempo.

Rollenspel Oefeningen

Zelfs ervaren en goed opgeleide operators af en toe wordt gebeld door een moeilijke en uitdagende klant. Ze beginnen met standaardprocedure technieken werken door uitgifte van de klant, maar kan uiteindelijk tot stilstand. Call center operatoren moet het punt waar het gesprek doorgeven aan een toezichthouder is het juiste protocol te identificeren. Een workshop oefening die exploitanten leert dat escalatie punt identificeren impliceert rollenspel. Team deelnemers om de beurt zowel de exploitant en de veeleisende klant. Met behulp van begeleider van de vergadering, de deelnemers inzicht te krijgen in de juiste manier om de klant-interface te beëindigen en te brengen in het volgende niveau van het management.

Beloning en Erkenning

Met behulp van team activiteiten en wedstrijden om call center operatoren motiveren is een succesvolle manier om resultaten te genereren. Voorafgaand aan de invoering van quota voor de lancering van nieuwe producten of up-selling verwachtingen Exploitanten dienen te worden betrokken bij het team oefeningen. De rol van de begeleider is verkooptechnieken specifiek ontworpen om de klant tonen de voordelen en uniciteit van de producten vast te stellen. Het verdelen van de exploitanten in teams om te oefenen wat ze net geleerd hebben is de volgende stap. Het toekennen van punten in een wedstrijd die dag-tot-dag team resultaten meet, eindigend met zowel de prijzen en erkenning, houdt medewerkers vooruit naar de finish.

Fine Tuning Communicatieve vaardigheden

Een van de kerntaken in het werk van de operator is actief luisteren. Ze moeten horen en begrijpen exact verzoek van de klant en dienovereenkomstig reageren. Managers continu werken met hun teams te verhogen luisteren vaardigheidsniveaus door vooraanstaande gesimuleerd uitdagingen. Een voorbeeld van zo'n oefening betreft blinddoeken teamleden. Spelers moeten vertrouwen op hun andere zintuigen. De deelnemers om de beurt beschrijven objecten om de geblinddoekte operator. Dit spel dwingt niet alleen acute luisteren, maar werkt ook aan de mondelinge communicatieve vaardigheden van alle deelnemers te verbeteren. Tijdens de oefening, de spelers ook leren en technieken die worden gebruikt door hun teamgenoten te passen.

Buiten de Conference Room

Het bouwen van een sterke hechte call center team is meer nodig dan workshop activiteiten en oefeningen. Het aangaan van het team in een off-site activiteit die de groep in staat stelt om te socialiseren kan een motiverende triomf. Veel bedrijven hebben een opleidingsbudget voor externe adviseurs. Deze derden agenten leiden team-building oefeningen die vaak buiten plaats te nemen. Fysieke uitdaging cursussen geven deelnemers een kans om risico's te nemen, zelf-ontdekking, en nog belangrijker, het vertrouwen te ervaren in hun medewerkers en teamleiders. Een low-budget manier om call center medewerkers geven een outdoor team ervaring is om een ​​off-site picknick en een paar teams tot honkbal, volleybal of voetbal te houden.

Share This Post