Index / Persoonlijke financiën / California State Minimum Aansprakelijkheidsverzekering Verplichte

Share This Post

Persoonlijke financiën

California State Minimum Aansprakelijkheidsverzekering Verplichte

Volgens het California Department of Motor Vehicles, Californië heeft ongeveer 23 miljoen gelicentieerde automobilisten en 33 miljoen geregistreerde voertuigen op de wegen. Staat wet vereist dat alle bestuurders om aansprakelijkheid auto verzekering

AdvertisementVolgens het California Department of Motor Vehicles, Californië heeft ongeveer 23 miljoen gelicentieerde automobilisten en 33 miljoen geregistreerde voertuigen op de wegen. Staat wet vereist dat alle bestuurders om aansprakelijkheid auto verzekering of andere financiële regelingen om de verantwoordelijkheden te dekken in het geval van een ongeluk. Aansprakelijkheidsverzekering betaalt voor verwondingen of schade in verband met een ongeval veroorzaakt door personen die op het beleid. California verzekeringswetten beschikken over specifieke eisen voor alle bestuurders en verzekeringsmaatschappijen verkopen van auto-verzekeringen in de staat.

Wettigheid

Financiële verantwoordelijkheid wetten mandaat auto-aansprakelijkheid ongeval in Californië. Met ingang van september 2010, dient een machinist schriftelijk bewijs dat ze kunnen dekken $ 35.000 van financiële verantwoordelijkheid voor een auto-ongeluk waarbij ze schuld dragen. Bestuurders kunnen voldoen aan deze eisen door de aankoop van aansprakelijkheidsverzekering, het maken van een deposito bij de Department of Motor Vehicles (DMV) in het bedrag van $ 35.000, het verkrijgen van een certificaat van zelf-verzekering van het DMV of het dragen van een $ 35.000 borg obligatie. De meerderheid van de bestuurders kiezen om aansprakelijkheidsverzekering kopen om de eis te voldoen. Verzekeringsmaatschappijen schriftelijk bewijs van verzekering voor hun verzekerden.

Vehicle Registration en financiële verantwoordelijkheid

De DMV beheert financiële verantwoordelijkheid wetten die auto's. Het departement zal niet een voertuig of voertuig probleem nummerplaten te registreren zonder bewijs dat de auto voldoet aan de financiële verantwoordelijkheid eisen.

Minimum Aansprakelijkheidsverzekering

De DMV stelt minimale dekking limieten voor bestuurders die ervoor kiezen om aansprakelijkheidsverzekering voor financiële wettelijke eisen te voldoen kopen. Californië bestuurders moeten een minimum van $ 15.000 lichamelijk letsel verzekering om de verwondingen of de dood van een persoon bij een ongeval te dekken. Chauffeurs moeten hebben tot $ 30.000 in de dekking te betalen voor verwondingen aan meerdere personen in een enkel ongeval. Een bestuurder moet voeren ook $ 5.000 tot materiële schade aansprakelijkheidsverzekering te betalen voor schade aan eigendommen van een ander.

Kennisgeving

Bedrijven die autoverzekering in Californië moet de verzekering status van alle privé-gebruik zijnde voertuigen aan de DMV te melden. De wet maakt het ook mogelijk Californische wet-handhavingsinstanties en de Californische rechter om de toegang tot verzekeringen status van gegevens. De DMV kan dekking voor het voertuig controleren en maatregelen te nemen tegen bestuurders die zich niet houden aan de wet.

Sancties wegens het niet naleven

Bestuurders die zich niet houden aan de wet kan een boete van maximaal $ 500 en het verlies van hun rijbewijs geconfronteerd. Personen die een bewijs van financiële verantwoordelijkheid vervalsen kan een boete van $ 750 te maken, ga je naar de gevangenis voor 30 dagen en verliezen hun rijbewijs voor een jaar. De DMV kan ook beslag en een auto op te schorten haar registratie voor niet-naleving. Naast de boetes en straffen, kunnen bestuurders die niet voldoen aan de wet financieel verantwoordelijk voor schade en verwondingen die zij veroorzaken bij een ongeval blijven.

Share This Post