Index / Wensen en Feesten / Cadeautips voor Huurders

Share This Post

Wensen en Feesten

Cadeautips voor Huurders

Verhuurders waarderen huurders die een uitstekende verzorging van de woning te nemen. Zij waarderen de huur op tijd betaald, onderhoudsproblemen gerapporteerd in een tijdig of het onderhoud van de huurder bereid is om te doen in plaats van de moeite

AdvertisementVerhuurders waarderen huurders die een uitstekende verzorging van de woning te nemen. Zij waarderen de huur op tijd betaald, onderhoudsproblemen gerapporteerd in een tijdig of het onderhoud van de huurder bereid is om te doen in plaats van de moeite van de verhuurder of onderhoudspersoneel. Verhuurders kunnen goede huurders belonen wanneer het tijd is om de huurovereenkomst te vernieuwen komt. Dit stimuleert duurzaamheid en huurder samenwerking en goede wil.

Maaltijd van de vakantie

Wanneer u uw maaltijd plannen kerst vakantie, pick-up een extra kalkoen of ham voor uw huurder en vakantiefoto bevestigingen zoals blikken van groene bonen en maïs. Toss in sommige vakantie decoraties zoals papier toeters en slinger. Voeg een kaart met een waarde van $ 10 of $ 20 bill en wikkel het voor onmiddellijke levering. Drop het geschenk uit uzelf en uw wensen huurder "Happy Holidays en bedankt voor het zijn een groot huurder."

Cadeaukaart

De verhuurder kan een gift card aan huurders voor de kerst te geven. Cadeaubonnen aan Walmart, Target of een lokale supermarkt of een generieke Visacard laten huurders om wat ze willen kopen. De verhuurder vraagt ​​zich misschien af ​​huurders welk type gift card ze dat willen, zodat deze meer keuze hoe de gift wordt besteed. Bedragen kunnen variëren afhankelijk van hoe lang de huurder is het huren van de verhuurder of hoe goed de huurder zorgt voor het pand. Je zou kunnen cadeaubonnen voor tapijt reinigen, schoonmaak van het appartement en andere one-time service items.

voorverpakte Gifts

Als u veel huurders, geschenken die voorverpakte kunnen worden gekocht en geleverd in bulk te geven. Dergelijke posten omvatten fruitmanden, kaas en wijn manden, bloemstukken, popcorn blikjes en kleine potplanten. Voeg een bedankje kaart uit van u en het kantoor personeel om elke gift en een uitnodiging om te bellen als de huurder zich zorgen en behoeften.

Easy Home-Repair Kit

Zorg voor huurders met een eenvoudig huis reparatieset. Onder meer een set schroevendraaiers, kleverige tabblad schilderijhaken, een set inbussleutels, een toilet zuiger en een tang. Onder andere een gift card naar Home Depot, Lowe's of andere lokale hardware winkel voor $ 25. Voeg een lijst bij om het zelf op te lossen en wanneer te bellen voor onderhoud zoals rehang de kastdeur en vervang verticale jaloezieën zelf maar schakel onderhoud kapotte leidingen en ramen. Eindig je kit met een magnetische notitieblok of lopende kalenderjaar dat de after-hours nummer lijsten voor uw onderhoud.

huurder Party

Voor appartementencomplex huurders, kan de verhuurder een feestje voor de complexe bewoners en inclusief eten en drinken. De partij stimuleert bewoners om elkaar te leren kennen en om het complex als een gemeenschap die samenwerkt zien. In voorkomend weer, kon het complex de partij buiten te houden en showcase nieuwe bloemen en landschapsarchitectuur en andere appartementencomplex verbeteringen. Complex personeel kan de bewoners en survey bewoners dienen voor verbetering suggesties en zorgen.

Share This Post