Index / Careers & Work / Business Communication & Message Types

Share This Post

Careers & Work

Business Communication & Message Types

wat meer effectief dan anderen - in de 21e eeuw, heeft de technologie de zakelijke wereld een groot aantal methoden waarmee te communiceren aangeboden. Communicatie is een van de belangrijkste elementen van een succesvol bedrijf: Wanneer teamleden me

Advertisementwat meer effectief dan anderen - in de 21e eeuw, heeft de technologie de zakelijke wereld een groot aantal methoden waarmee te communiceren aangeboden. Communicatie is een van de belangrijkste elementen van een succesvol bedrijf: Wanneer teamleden met elkaar te praten en te luisteren naar wat anderen zeggen, dan is ieder lid kan er zeker van zijn dat ze is als aanvulling op vaardigheden en kennis van haar collega's. En het krijgen van uw bedrijf boodschap door middel van effectieve communicatiemiddelen is essentieel. Er zijn vier belangrijke manieren waarop mensen kunnen communiceren in het bedrijfsleven.

Oog in oog

Zo goed als communicatie-technologie is, indien mogelijk, altijd proberen om te bespreken zakelijke aangelegenheden face-to-face met anderen. Dit komt omdat je lichaamstaal accentueert en helpt om te laten zien wat je verbaal uiten. Communicatie die alleen tekst betrekking hebben dit niet extra voordeel, en als zodanig de toon van uw geschreven bericht kan worden verkeerd gelezen. Als je geografisch gezien afgezien van een zakelijk contact, kunt u video conferencing software te gebruiken om face-to-face interactie online.

Telefoon

Telefoneren iemand - hetzij via een vaste lijn, mobiel netwerk of via internet voice messaging - is de volgende beste ding om te praten face-to-face, omdat de toon en de toonhoogte van je stem kan worden gebruikt om je gevoelens en emoties over te brengen. Een ander voordeel van het telefoneren iemand is dat je een antwoord ontvangt meteen, terwijl met schriftelijke communicatie die je vaak moet wachten op een reactie.

E-mails en SMS-berichten

E-mails en sms-berichten zijn een goede manier van het verzenden van informatie online, vooral als je in een haast en hebben niet de tijd om deel te nemen in een verbale gesprek. Daarnaast heb je een permanente registratie van uw correspondentie, die waardevol kan zijn bij het terug over vorige dialoog op zoek naar discussiepunten en beslissingen te verduidelijken. Het nadeel van de tekst gesprekken is dat de feedback is niet onmiddellijk, en je kunt wachten tot uren of zelfs dagen voor een reactie. Uw bericht kan ook worden verkeerd gelezen, met de ontvanger het interpreteren van een andere betekenis aan die u werden overbrengen.

memo's

Memo's verschillen van de e-mails in dat ze niet een persoonlijk bericht rechtstreeks van de ene naar de andere, maar meer een deken vorm van communicatie aan een aantal mensen tegelijk. Memo's worden gebruikt voor het doorgeven van informatie over het bedrijf, zoals driemaandelijkse financiële resultaten of een verandering in het beleid van de onderneming. Memo's worden ook vaak gemaild om een ​​blok van de mensen. Het nadeel van een bedrijfsbrede memo is dat uw personeel niet kan voelen geen verplichting om te antwoorden, wat betekent dat je kunt verliezen op waardevolle feedback en advies.

Share This Post