Index / Ambachten / Bullet Shell behuizing Crafts

Share This Post

Ambachten

Bullet Shell behuizing Crafts

Een kogel shell behuizing is wat overblijft na een kogel werd afgevuurd van een pistool. Deze omhulsels zijn meestal weggegooid of gebruikt in het herladen, maar hebben opgedaan populariteit in kunstnijverheid en sieraden maken. Er zijn eindeloze mog

AdvertisementEen kogel shell behuizing is wat overblijft na een kogel werd afgevuurd van een pistool. Deze omhulsels zijn meestal weggegooid of gebruikt in het herladen, maar hebben opgedaan populariteit in kunstnijverheid en sieraden maken. Er zijn eindeloze mogelijkheden met betrekking tot wat kan worden gemaakt met behulp van patroonhulzen; je hoeft alleen maar een beetje creativiteit aan de slag met deze hobby.

schoonmaak

Patroonhulzen worden bedekt met poeder residu van worden ontslagen en moeten worden schoongemaakt voordat ze worden gebruikt in ambachten. Gebruik gewoon water en zeep om het reinigingsproces te starten. Als een hardere reinigingsmiddel nodig is, probeer aceton, die lak zal verwijderen. Messing behuizingen kunnen worden gereinigd met bronzen wol verkrijgbaar bij bouwmarkten of besteld bij wapensmid leveranciers online.

leveranciers

Als u een fervent shooter, dan kun je gewoon ophalen van uw gebruikte darmen, maar als schieten is niet in uw lijst van activiteiten zijn er andere opties. Praat met iemand bij een lokale schietbaan en vraag hen om kogelhulzen te besparen voor u. Er zijn ook online leveranciers die de darmen verkopen al schoongemaakt en geboord.

Simple Armband

Boor een 1mm gat in de bovenkant van 0,22 patroonhulzen. String de behuizingen samen op een 18-gauge draad op de gewenste lengte. Bevestig een gesp aan het einde van de armband en dragen met trots.

oorbellen

Lijm een ​​kraal aan het open einde van de huls om het gat dat de kogel gehouden bedekken. Aan de andere kant van de behuizing, bevestigen oorhaken verkrijgbaar bij de meeste ambachtelijke winkels, om oorbellen te maken.Share This Post