Index / Huis / Bugs die Get Into Pantry & Food

Share This Post

Huis

Bugs die Get Into Pantry & Food

Het openstellen van een pakket van levensmiddelen uit uw pantry en het vinden van bugs is een misselijkmakende ervaring. Sommige bugs eten hetzelfde voedsel dat we doen, en ze kunnen eindigen in het voedsel dat je in de bijkeuken hebt opgeslagen. Pan

Advertisement

Het openstellen van een pakket van levensmiddelen uit uw pantry en het vinden van bugs is een misselijkmakende ervaring. Sommige bugs eten hetzelfde voedsel dat we doen, en ze kunnen eindigen in het voedsel dat je in de bijkeuken hebt opgeslagen. Pantry bugs kunnen worden in uw geopend eten evenals in ongeopende verpakking.

Kevers

Er zijn een paar soorten kevers vaak gevonden in voedingsmiddelen. Kevers verbruiken gedroogd vlees, granen, gedroogde vruchten, suiker, chocolade, specerijen, dierenvoeding en zaden. De kevers gevonden in voedingsmiddelen kan in elke fase van het leven. Kevers kunnen kauwen door middel van ongeopende items die folie zakken en pakketten bevatten. Sommige soorten van kevers, zoals dermestid kever, worden normaal alleen in voedsel in het larvenstadium. De volwassen kevers te zoeken naar pollen na de larven podium en laat de pantry. Andere variëteiten van kevers gevonden in pantry's en voedingsproducten onder meer de sigaret kever, de drogist kever, de zaagtanden graan kever en bloem kevers.

motten

De Indiase maaltijd mot is een veel voorkomende fout gevonden in de pantry's en voedingsproducten. De larven en volwassen motten consumeren meel, gedroogd fruit, voedsel voor huisdieren, granen en kruiden. De larven kunnen in het huis van voedsel pakhuizen die zijn besmet met de motten worden gebracht. Elke magazijn of winkel die voedsel voor huisdieren en vogelzaad draagt ​​is een gemeenschappelijke besmetting plaats voor de Indiase mot.

weevils

Graan en rijstklander consumeren volkoren granen, maar ze zijn niet meestal te vinden in granen en meel. De kevers te vinden in popcorn of vogelzaad die is opgeslagen in de voorraadkast. Bean snuitkevers consumeren opgeslagen bonen en erwten in een pantry of magazijn. Ze kunnen ook bonen en erwten teisteren in de tuin en op deze manier in het huis worden gebracht.

Grain Mijten

Graan mijten kan besmetten graan, maïs, kaas, gedroogde groenten en fruit. Een besmetting van deze mijten veroorzaakt het voedsel een bruin groei uitzien, maar het is eigenlijk de kleur van de benen van de bug.

Share This Post