Index / Gezondheid / Buffalo Hump Symptomen

Share This Post

Gezondheid

Buffalo Hump Symptomen

Een buffalo hump is de gemeenschappelijke naam voor een vette bult op de achterkant van de nek. Deze verontrustende symptoom kan een aantal verschillende omstandigheden aan te geven. Als je een verhoogd risico op het ontwikkelen van een buffel bult,

Advertisement

Een buffalo hump is de gemeenschappelijke naam voor een vette bult op de achterkant van de nek. Deze verontrustende symptoom kan een aantal verschillende omstandigheden aan te geven. Als je een verhoogd risico op het ontwikkelen van een buffel bult, moet u zich bewust van de symptomen, zodat u vroeg kunt vangen en te bespreken een plan voor de vermindering van het met uw arts.

Identificatie

Buffalo hump is de naam voor een ophoping van vet tussen de schouders, aan de achterkant van de nek. Deze opstapeling van vet veroorzaakt een bult om op te staan ​​uit de nek. Afhankelijk van hoe ernstig is, kan deze vrijwel onzichtbaar vanaf de buitenkant, of het kan vrij toegankelijk en groot genoeg is om de dagelijkse activiteiten. Een buffalo hump kan ook worden aangeduid als een dorsocervicaal vet pad.

Oorzaken

Een buffalo hump kan worden veroorzaakt door verschillende problemen, dus het kan niet worden gebruikt als een definitieve diagnose iets. Het is een algemeen symptoom van Cushing's syndroom, waarbij de bult wordt veroorzaakt door hypercortisolisme of overproductie van cortisone. Bizonnek is ook een vaak voorkomende bijwerking van bepaalde medicijnen die worden gebruikt om HIV-patiënten te behandelen. In dat geval, een buffel bult is onderdeel van een algemene aandoening, de zogenaamde lipodystrofie, wanneer delen van het lichaam ophopen vet en andere delen wegkwijnen.

Buffalo hump kan ook worden veroorzaakt door een steroïde medicijnen of extreme zwaarlijvigheid.

effecten

De effecten van buffalo hump afhangen van hoe ernstig de toestand is. Een kleine buffalo hump mag niet meer dan een kleine ergernis zijn. Als het grote groeit, hoewel, een buffalo hump kan interfereren met het soort kleren die je kunt dragen. Het kan schaamte en angst over het verlaten van het huis of samenzijn met andere mensen veroorzaken. Indien onbehandeld, kan een buffalo hump interfereren met uw vermogen om goed gevoel over jezelf.

Behandeling

Als uw buffalo hump is het gevolg van medicatie, moet u uw zorgen te bespreken met uw arts. Hij kan in staat zijn om uw medicijnen of doseringen aan te passen aan uw bult verminderen. Je moet het ongemak van de bult tegen het voordeel dat u ontvangt van de medicatie af te wegen.

Sommige artsen, zoals Dr. Harvey Abrams met Wilshire Esthetiek, hebben methoden van cosmetische verwijdering van buffels bulten ontwikkeld. Als uw bult is groot genoeg te bemoeien met het dagelijks leven, kunt u kijken naar dit alternatief.

In sommige gevallen, met name als je bult wordt veroorzaakt door overgewicht, kunt u in staat om het te verlagen door middel van dieet en lichaamsbeweging.

overwegingen

Sommige aandoeningen, zoals osteoporose, kunnen symptomen die buffalo hump lijken veroorzaken. Je moet nooit proberen om zelf een diagnose. Als je een bult tussen je schouders te ontwikkelen, een afspraak om met uw arts om de ware oorzaak van uw bult ontdekken bespreken, zodat je de onderliggende aandoening kunnen behandelen.

Share This Post