Index / Persoonlijke financiën / Budget & Money Management Facts

Share This Post

Persoonlijke financiën

Budget & Money Management Facts

Budgettering is de beste strategie voor het beheren van geld. Voor de consument of familie, de begroting is een instrument voor het beheer van huishoudelijke uitgaven. Voor de organisatie, de ontwikkeling van een begroting is veel meer politiek. Een

Advertisement

Budgettering is de beste strategie voor het beheren van geld. Voor de consument of familie, de begroting is een instrument voor het beheer van huishoudelijke uitgaven. Voor de organisatie, de ontwikkeling van een begroting is veel meer politiek. Een begroting bevat de prioriteiten van de organisatie voor de besteding. Individuen en gezinnen kunnen een aantal principes van het beheer van geld te leren door het leren van de budgettering praktijken van de organisaties.

Doel van een Budget

De ontwikkeling van een budget helpt de gebruiker spoor inkomen, berekenen hoeveel kan worden betaald voor elke terugkerende kosten, te berekenen hoe eenmalige kosten veroorloven en hoe om geld uit te trekken voor investeringen en spaarplannen. In een organisatie, een budget document weerspiegelt de institutionele prioriteiten voor het jaar. In een consument budget, is er mogelijk minder planning, maar de consument moet nog prioriteiten aan elke begrotingspost toe te wijzen.

Money Management en Gezin Meningsverschillen

In de "Pocket Idiot's Guide to Wonen op een begroting," auteurs Jennifer Basye Sander en Peter J. Sander uitleggen van de basisprincipes van het beheer van geld. Huishouden beheer van geld is een van de meest voorkomende oorzaken van onenigheid in huwelijken. Een USA Today artikel gemeld dat 70 procent van de getrouwde koppels ruzie over geld problemen, met het gebruik van het krediet en de winkelstraten en de uitgaven gewoonten bovenaan de lijst.

Gratis Money Management Advice

De Bijenkorf biedt consumenten gratis geld-management tools, waaronder een tool voor het bouwen van een budget online. Als consumenten gebruik maken van een begroting te plannen hoe om te besteden en hun geld te besparen, ze ondervinden minder problemen in het betalen van rekeningen op tijd en de terugbetaling van de consument de schuld, zoals creditcards en leningen.

Overheidssteun in Budgeting

Consumenten kunnen ook terecht bij de lokale, provinciale of federale agentschappen voor gratis geld management tips. Bijvoorbeeld, na de ineenstorting van de huizenmarkt in 2008, de overheid gericht op het bieden van schuldhulpverlening aan consumenten via outreach counselors, zoals kleine business development counselors in de lokale ontwikkelingsorganisaties.

Gratis Financieel Advies van commerciële banken

Veel banken en financiële instellingen in de Verenigde Staten bieden gratis financieel advies aan klanten, met inbegrip van hoe om geld te beheren door middel van rechtstreekse storting op sparen en beleggen. Money management advies kan worden verkregen door het maken van een afspraak met de financiële vertegenwoordiger van een bank. Hoewel banken gebruik maken van deze service aan nieuwe aanvragers van leningen en andere programma's aan te trekken, kan een consument stoppen bij de gratis advies met geen enkele verplichting om nieuwe programma's in de meeste banken en kredietinstellingen te sluiten.

Share This Post