Index / Persoonlijke financiƫn / Budget Credit Card Hold Beleid

Share This Post

Persoonlijke financiƫn

Budget Credit Card Hold Beleid

De meeste huurauto diensten vereisen een creditcard in ons bestand voordat je een auto kunt huren. Huren plaats een greep op uw credit card in het bedrag van de aanbetaling en de greep los wanneer u daadwerkelijk betaalt voor de verhuur. U kunt geen

Advertisement

De meeste huurauto diensten vereisen een creditcard in ons bestand voordat je een auto kunt huren. Huren plaats een greep op uw credit card in het bedrag van de aanbetaling en de greep los wanneer u daadwerkelijk betaalt voor de verhuur. U kunt geen toegang tot de fondsen gehouden totdat het verhuurbedrijf ze niet vrijgeeft. Budget Rentals zet een greep van $ 100 tot $ 500 op uw credit card, afhankelijk van het type voertuig dat u huren en het beleid van de individuele locatie's.

rental Deposit

Budget plaatst een greep op uw creditcard voor een storting op basis van de schatting van uw huurkosten. Wanneer u het voertuig terug, Budget rekent u het bedrag dat u verschuldigd bent en brengt het geld op uw kaart gehouden. Met ingang van mei 2011, de begroting van plaatsen een greep van ten minste $ 200 op uw creditcard. Als de totale geraamde kosten plus 25 procent van de geschatte kosten van meer dan $ 200 is, Budget gebruikt deze figuur als uw storting plaats.

Debetkaarten

Budget voorkeur aan zijn plaats houdt op creditcards in plaats van debetkaarten; Echter, sommige Budget locaties pinpas betalen voor deposito's. Als u een debetkaart gebruiken, Budget plaatst een greep op uw kaart van de geraamde kosten huur plus $ 200. Zoals met creditcards, Budget geeft de greep op je betaalpas wanneer u het voertuig terug en betaalt de werkelijke huurkosten. Zelfs als je een credit card moet gebruiken om te huren van uw auto, kunt u in staat om de huurkosten met uw pinpas te betalen bij terugkomst. Huurders moeten ouder zijn dan de leeftijd van 25 tot en met een debetkaart gebruiken.

uitzonderingen

Begroting kan verschillende borg eisen voor bepaalde soorten van vakantiehuisjes hebben. Daarnaast kunnen individuele Budget locaties verschillende regels voor de minimale storting te hebben. In het algemeen, als je een huurauto wordt gedekt door uw autoverzekering of je prepaid voor uw huur, Budget heeft een minimum van $ 100 op uw creditcard. Sommige Budget locaties plaats een minimum te houden van $ 500 in plaats van $ 200 op het voertuig verhuur.

vrachtwagen verhuur

Als u een vrachtwagen huren, Budget plaatst een minimum greep van $ 150 op uw credit card. Als u van plan bent om de truck op een manier te rijden en terug te sturen naar een Budget locatie op uw bestemming in plaats van het retourneren van de truck op dezelfde locatie heb je het uit, Budget plaatst een greep op uw creditcard van $ 150 plus de geschatte totale kosten van uw truck verhuur.

Share This Post