Index / Huis / BTU Value Propaan Vs. Brandstof

Share This Post

Huis

BTU Value Propaan Vs. Brandstof

Het is gebruikelijk om grote blauwe of witte tanks te zien in de werven van de panden en op landbouwgrond, terwijl je onderweg bent langs een landweg. In de meeste gevallen, die reservoirs bevatten propaan. Mensen in afgelegen gebieden zijn met behul

AdvertisementHet is gebruikelijk om grote blauwe of witte tanks te zien in de werven van de panden en op landbouwgrond, terwijl je onderweg bent langs een landweg. In de meeste gevallen, die reservoirs bevatten propaan. Mensen in afgelegen gebieden zijn met behulp van propaan voor een tijdje. Vandaag de dag, een groeiend aantal city mensen beginnen te converteren naar propaan voor alles van te verwarmen tot outdoor cooking en het aanwakkeren van hun auto's. De manier om te weten of een omschakeling geschikt is voor u is uw facturen te trekken uit, bereken uw BTU-gebruik, en doe een kostenvergelijking achterhalen. Dan krijg je een beter inzicht in de waarde van propaan hebben, en of het zinvol is om een ‚Äč‚Äčoverstap te maken.

Propaan vs. huisbrandolie

Een liter van graad 2 huisbrandolie (dat is de meest gebruikte rang), bevat 138.690 BTU. Daarom is in vergelijking met de 91.333 BTU in 1 liter propaan, huisbrandolie brandstof bevat 34 procent meer BTU per gallon. Deze informatie kan gebruikt worden om de kosten te vergelijken voor het verwarmen van een huis met stookolie versus propaan. Houd er echter rekening mee dat u ook de kosten per liter huisbrandolie brandstof om de kosten per gallon van propaan in uw regio moet factor voor een nauwkeurige vergelijking.

Propaan vs. Automobile Gasoline

Propaan groeit in gebruik voor het aanwakkeren van de vloten van auto's en voor persoonlijke auto's. In sommige steden zijn taxi's gevoed door propaan. Een liter benzine bevat 124.238 BTU. Hoewel dat meer dan 26 procent meer dan BTU propaan, kan het verschil totaal anders bij de kosten van een liter propaan vergelijken met de kosten voor een liter benzine. Bijvoorbeeld, als de benzine is $ 4,00 per gallon, en propaan is slechts $ 2,00 per gallon, de prijs van het propaan is de helft van de prijs van gas, waarvan een aanzienlijk verschil maakt in wat je aan de pomp zou betalen, en min of meer maakt de verschil in BTU inconsequent.

Propaan vs. Diesel

Diesel bevat hetzelfde aantal BTU per gallon als home brandstof voor verwarming: 138.690. Daarom diesel bevat ook 34 procent meer BTU per gallon in vergelijking met propaan. Nogmaals, een nauwkeurige vergelijking van de waarde, moet rekening houden met het verschil in kosten voor een liter propaan (die typisch minder) tot een liter dieselolie. Als bijvoorbeeld diesel is $ 6,00 per gallon en propaan is $ 2,00, het verschil in kosten is behoorlijk hoog en maakt propaan veel goedkoper. Dat is de reden waarom vele auto's en vrachtwagens wagenparkbeheerders beginnen om hun voertuigen brandstof met propaan.

Het berekenen van de kosten Difference

Doe een kostenvergelijking te zien of u uw spaargeld te verhogen door het omzetten naar propaan. Verzamel uw energierekening van de laatste stookseizoen als het weer was de koudste. Controleer uw facturen om uit te vinden hoeveel BTU energie die je gebruikt. Tel de totale hoeveelheid gallons u heeft gebruikt voor het verwarmen van olie of propaan. Tot slot, vergelijk het geld dat u besteed aan de nieuwste kosten voor zowel olie en propaan om te zien of een schakelaar overwegen waard om geld te besparen op uw stookkosten zou kunnen zijn.

Share This Post