Index / Hobby's, Games & Toys / Brown Snakes in Mississippi

Share This Post

Hobby's, Games & Toys

Brown Snakes in Mississippi

zuidelijk klimaat Mississippi maakt het een groot huis voor een aantal slangensoorten, waarvan sommige zijn bruin van kleur. Sommige slangen zijn giftig, dus de mogelijkheid om een ​​slangensoorten identificeren belangrijk, omdat het je leven kan red

Advertisementzuidelijk klimaat Mississippi maakt het een groot huis voor een aantal slangensoorten, waarvan sommige zijn bruin van kleur. Sommige slangen zijn giftig, dus de mogelijkheid om een ​​slangensoorten identificeren belangrijk, omdat het je leven kan redden. Kleur is een manier om slangen te identificeren in Mississippi.

Gladde Slang van de Aarde

De gladde slang aarde is een licht tan- tot bruin gekleurde slang. De zanderige bruine verkleuring van de gladde slang aarde helpt deze verborgen blijven in de zanderige leefgebied door de camouflage. De gladde slang aarde wordt gevonden over de Mississippi, met uitzondering van de northeasternmost en northwesternmost punten van de staat. Het wordt soms gevonden in beboste gebieden, maar geeft de voorkeur aan open bossen en de randen van de bossen.

water Slangen

Mississippi is de thuisbasis van vier water slang soorten - het bruine water slang, de noordelijke waterslang, de plainbelly waterslang en de Zuidelijke waterslang. De plainbelly water slang heeft donkerder bruin, driehoekige bands op de top van een lichtbruine basis. De zuidelijke water slang is een van de gemakkelijkste om te identificeren omdat het schaars, witte banden op de top van een bruin-zwarte basis en twee patches van licht bruin aan de zijkanten van zijn hoofd. De noordelijke water slang heeft donkerbruin bands op de top van een lichtere bruine substantie, en deze banden zijn driehoekig van vorm. Het bruine water slang is gevonden in Mississippi, levend in moerassen, meren, rivieren, moerassen en elke andere vereniging van zoet water. Het heeft een basiskleur van donker bruin en misschien zwart, bruin, grijs of rood-oranje banden die langs de lengte van zijn lichaam te hebben. Jongere bruin water slangen hebben een lichtere bruine kleur, terwijl oudere slangen donkerder bruin worden.

Brown Snake

De bruine slang is niet te verwarren met de gemeenschappelijke bruine slang van Australië, dat is een van de meest dodelijke giftige slangen ter wereld. Om de twee verder te onderscheiden, wordt de bruine slang ook wel de Texas bruine slang. De bruine slang gevonden in Mississippi is nonvenomous en wordt over de hele toestand gevonden. Het is een licht, stoffig bruine kleur met twee donkere bruine strepen die de lengte van zijn lichaam, en een bruine vlek aan de zijkant van de nek.

coachwhip

De coachwhip slang is gevonden in Mississippi, maar het wordt beschouwd als kwetsbaar. Kwetsbare de status houdt in dat de slang is bijna in gevaar, maar er zijn nog steeds aanzienlijke aantallen van de coachwhip in Mississippi. Andere nabijgelegen staten, zoals Georgië en Louisiana, hebben een hogere coachwhip populaties die net zo veilig in staat zijn aangewezen, wat betekent dat ze zijn bloeiende en overvloedig. De coachwhip heeft een donker bruin-groene kleur. In tegenstelling tot de meeste slangen is overdag, wat betekent dat actief is gedurende de dag.

Hognose Snakes

De Eastern Hognose slang en de Westelijke hognose slang wonen allebei in Mississippi. Deze slangen zijn achter-fanged, wat betekent dat ze een kleine hoeveelheid mild gif injecteren. Hun gif beschouwd ongevaarlijk, tenzij de persoon gebeten een allergische reactie waarbij de behandeling vergelijkbaar met de behandeling van iemand die reageert op een bijensteek zou zijn. Beide slangen hebben platte, omgekeerde neuzen en zijn bruin van kleur. De Eastern Hognose is een heldere, geel-beige kleur met bruine banden, terwijl de westerse hognose is een doffer beige kleur met bruine vlekken die naar beneden zijn rug en zijkanten.

Venomous Brown Snakes

Er zijn negen verschillende giftige slangen in Mississippi, waarvan acht hebben bruine kleur. Vijf van de acht slangen zijn ratelslangen, met inbegrip van de canebrake ratelslang, de Carolina pigmy ratelslang, de Dusky pigmy ratelslang, de Oost-diamant terug en de Westelijke pigmy ratelslang. Elk van deze slangen een variatie van bruine basiskleur met grijs of zwartachtig banden, met uitzondering van de Oost diamant terug, wat een stoffige bruine kleur met zwarte diamantvormen op zijn rug. Al deze ratelslangen hangt natuurlijk een ratel bij de basis van de staart. De Oost-cottonmouth en westerse cottonmouth zijn donker, saai bruin-grijs van kleur, en de copperhead slang is een bruinachtige tan met zeer fel gekleurde koperbanden loopt langs zijn lichaam. De Oost-cottonmouth en westerse cottonmouth beiden erg lijken op het bruine water slang, maar kan worden onderscheiden van het bruine water slang door te kijken naar hun leerlingen. De watermoccasins, net als alle giftige slangen, hebben kat-achtige leerlingen terwijl de nonvenomous bruine water slang heeft round leerlingen.

Share This Post