Index / Hobby's, Games & Toys / Bouwdoos Instructions

Share This Post

Hobby's, Games & Toys

Bouwdoos Instructions

Erector sets bestaan ​​al sinds het begin van de 20e eeuw en is het helpen van kinderen leren de basisprincipes van de bouw door hen te voorzien van eenvoudige materialen die gemakkelijk en goedkoop te monteren zijn. Er is een grote verscheidenheid v

AdvertisementErector sets bestaan ​​al sinds het begin van de 20e eeuw en is het helpen van kinderen leren de basisprincipes van de bouw door hen te voorzien van eenvoudige materialen die gemakkelijk en goedkoop te monteren zijn. Er is een grote verscheidenheid van dingen die kunnen worden samengevoegd, plaatsen om te Erector sets en dingen die bekend moet worden over het speelgoed die je zal toestaan ​​om het beste gebruik van hen op te bouwen.

Instructies volgen

Er zijn veel verschillende soorten bouwdozen. De 40 model Erector sets hebben 40 verschillende ding dat je kunt bouwen met gedetailleerde, gekleurde instructies. Dit Erector ook geleverd met een 6-volt motor letterlijk maken deze modellen tot leven komen. De 50 model Erector sets zijn vergelijkbaar, behalve ze hebben instructies voor 10 modellen. Neem de aanwijzingen op de voet en vooruit te kijken om te zien of er nog andere materialen of tools die u kan nodig zijn om het model efficiënter te bouwen.

Indeling Materialen

Zodra u vast te stellen precies wat stukken uit de bouwdoos die je gaat nodig hebben om elk model te bouwen, leg ze allemaal uit om ervoor te zorgen dat u de juiste materialen en het juiste aantal stuks. Er is niets erger dan het krijgen van het model half gebouwde en realiseer je mist een stukje. Als je toevallig te ontbreken van een stuk, probeer dan je hardware winkel of kijk of u een reserve in de garage of waar gereedschappen worden gehouden. Soms geïmproviseerde stukken die deze modellen bij elkaar zal houden kan worden gemaakt, maar dit is een laatste redmiddel. Misschien is het bouwen van een ander model uit de reeks die dat stuk niet nodig is een goed idee.

WD-40 en omlaag Aanscherping

Het hebben van WD-40 of een andere gezamenlijke glijmiddel bij de hand om ervoor te zorgen dat het model in staat om soepel te bewegen is belangrijk, omdat alles naar beneden te draaien. Met het smeermiddel, kunt u alle verschillende schroeven en moeren die nodig zijn om het model samen zo strak mogelijk te houden en het gebruik van het smeermiddel om ervoor te zorgen dat alles soepel beweegt als het eenmaal volledig gemonteerd scherpen. De strakkere alles is vast verbonden het sterker en duurzamer het model worden.

Share This Post