Index / Gezondheid / Borderline Diabetische Symptomen

Share This Post

Gezondheid

Borderline Diabetische Symptomen

Borderline diabetes is nu technisch aangeduid als pre-diabetes. Op dit moment bent u niet geacht daadwerkelijk diabetes; u bent op de rand of borderline. De meeste mensen met deze aandoening niet weten dat ze het hebben. Borderline diabetes wordt ged

Advertisement

Borderline diabetes is nu technisch aangeduid als pre-diabetes. Op dit moment bent u niet geacht daadwerkelijk diabetes; u bent op de rand of borderline. De meeste mensen met deze aandoening niet weten dat ze het hebben. Borderline diabetes wordt gedetecteerd door middel van een bloedtest. Het bloedonderzoek blijkt dat uw bloedsuikerspiegel hoger dan wat wordt beschouwd als normaal, maar niet hoog genoeg diabetes worden beschouwd. Het is heel goed mogelijk dat u type 2 diabetes kunnen hebben wanneer u problemen ondervindt diabetische symptomen. Het is van zeer groot belang dat u uw arts als u met symptomen die onder meer zijn overdreven dorst, plassen vaker dan normaal, het eten van meer dan wat normaal is, en het ervaren van ongebruikelijke gewichtsverlies, overmatige vermoeidheid en trage genezing.

Dorst en Plassen

Overmatige dorst wordt veroorzaakt door te veel suiker in het bloed, dat niet wordt verwerkt. Uw nieren hebben moeite om het lichaam van de suiker af via uw urine. Constant plassen kan leiden tot uitdroging. Het is de uitdroging die ervoor zorgt dat je overdreven dorst.

Honger

Extreme of overmatige honger in verband met diabetes wordt veroorzaakt door het onvermogen van het lichaam om suiker of glucose absorberen in je cellen. Uw alvleesklier scheidt insuline om te helpen af ​​te breken glucose, zodat je lichaam het kan gebruiken voor energie. Als uw bloedsuikerspiegel te hoog zijn, zal je lichaam ook de output van insuline te verhogen. Het is de toename van insuline die overmatig hongergevoel veroorzaakt.

Gewichtsverlies

Met diabetes, uw lichaam niet in staat is om de calorieën die je krijgt van het eten van voedsel te gebruiken. Het eindresultaat is dat je gewicht te verliezen, ongeacht de hoeveelheid voedsel die je eet. Een andere factor die kan leiden tot gewichtsverlies is uitdroging. Uitdroging zal een verlies van spiermassa veroorzaken.

Vermoeidheid

Vermoeid gevoel of constant vermoeid is te wijten aan uw lichaam niet in staat om de bloedsuikerspiegel te gebruiken voor uw bron van energie. Je lichaam is aangewezen op vetreserves als energiebron. Het gebruik van vet voor energie is moeilijker op je lichaam en neemt meer uit je, waardoor je het gevoel ongewoon moe.

slow Healing

Diabetes heeft een nadelig effect op de witte bloedcellen. Uw witte bloedcellen zijn verantwoordelijk voor het afweren van infecties. Als u geen infecties kunnen bestrijden, zal uw immuunsysteem verzwakt worden. Een verzwakte systeem veroorzaakt zweren veel langzamer genezen.

Share This Post