Index / Huis / Borden en symptomen van een defect carterventilatie op een grasmaaier Engine

Share This Post

Huis

Borden en symptomen van een defect carterventilatie op een grasmaaier Engine

Het carter adempauze, ook wel bekend als de PVC klep, vallen de emissies van uw grasmaaier gas verbrandingsmotor en stuurt ze weg van de motor. Dit beschermt de motor tegen corrosie en vermindert de druk in het motorsysteem. Indien de ontluchter niet

Advertisement

Het carter adempauze, ook wel bekend als de PVC klep, vallen de emissies van uw grasmaaier gas verbrandingsmotor en stuurt ze weg van de motor. Dit beschermt de motor tegen corrosie en vermindert de druk in het motorsysteem. Indien de ontluchter niet goed werkt, zal de grasmaaier overtollige uitlaatgassen uitstoten en de motor zal uiteindelijk falen. Catch adempauze problemen voordat ze ernstig wordt, zodat u uw motor kunt opslaan.

Morsen Oil

Als uw grasmaaier lekt olie, kan dit een teken zijn van een defecte carter adempauze te zijn. Gemorste olie wijst op een aantal problemen; een probleem zou kunnen zijn dat de ontluchting eenvoudigweg vuil, maar de ontluchting ook kan worden gescheurd of anderszins defect. Olielekken zou kunnen suggereren dat je de adempauze te vol met olie, of dat er een probleem is met de olie vuldop of pakking of met de zuigerveren in de motor.

overmatig Uitlaat

Wanneer de carterventilatie verstopt raakt, uw grasmaaier begint het vrijgeven van witte of blauwe rook uit de uitlaatpijp. Deze rook wordt veroorzaakt door druk opbouwen in de motor, die olie dwingt door de cilinder, waar het verbrandt en rook afgeeft uit de uitlaat. Als je dit soort rook te bekijken, raadpleeg je adempauze om ervoor te zorgen het is vrij van klompen. Het reinigen van de adempauze kan soms helpen beginnen weer aan het werk.

Seal en Piston Damage

Seal en de zuiger schade symptomen van een gebrekkige carter adempauze. De adempauze helpt de druk te verminderen in de motor; als het niet goed werkt, druk opbouwt en kunnen andere delen van de motor beschadigen. Als je voortdurend moet vervangen uw zegels of uw zuigers versleten zijn en je kunt niet achterhalen van de oorzaak, kan de ontluchter defect. Extra druk in de motor kan leiden tot dit soort problemen.

Achteruitgang van Motorprestaties

Als uw motor is traag of traag, wilt u misschien de adempauze te controleren. Motorproblemen kunnen optreden als gevolg van een uitsplitsing van adempauze functionaliteit. Als de ontluchting niet goed werkt, overtollige resten bouwt in de motor en uiteindelijk draait om bijtend zuur, dat ernstig uw motor kunnen beschadigen. Als het motorvermogen in totaal verliest, kan het gevolg zijn van zeehonden defect - een symptoom van een probleem in de adempauze.

Share This Post