Index / Sport en fitness / Boksen Circuit Oefeningen

Share This Post

Sport en fitness

Boksen Circuit Oefeningen

Oefeningen in een boks circuit focus op de drie belangrijkste onderdelen van de sport: kracht, uithoudingsvermogen en snelheid. Circuit training maximaliseert fitness voordelen door tegelijkertijd de versterking van de cardiovasculaire en spieren gez

AdvertisementOefeningen in een boks circuit focus op de drie belangrijkste onderdelen van de sport: kracht, uithoudingsvermogen en snelheid. Circuit training maximaliseert fitness voordelen door tegelijkertijd de versterking van de cardiovasculaire en spieren gezondheid. Voor boxers, circuit training bootst ook de timing van een ronde in de boksring en hen in staat stelt om hun uithoudingsvermogen te verbeteren.

Touwtje springen en cardio training

Cardio-training en touwtje springen verhogen snelheid en uithoudingsvermogen. In een boks circuit, cardio-oefeningen omvatten doorgaans voetenwerk, ook bekend als "dansen", joggen in plaats of jumping jacks. Deze oefeningen kunnen worden uitgevoerd bij het begin van een circuit op te warmen en vervolgens weer naar het midden conditie verbeteren. Touwtje springen verhoogt de snelheid, uithoudingsvermogen en cardio gezondheid door het versterken van de beenspieren en de longen tegelijkertijd. Touwtje springen moet worden beschouwd als een afzonderlijke activiteit cardio-training, en hebben daarom een ‚Äč‚Äčeigen plaats in het circuit. Do touw niet direct te springen na een cardio training interval, tenzij dat interval is de warming-up, als het lichaam sneller zal vermoeien. Een typische boksen circuit kan beginnen met een minuut langzaam joggen op zijn plaats en vervolgens met een interval van 30 seconden van touwtje springen als de tweede of derde interval in het circuit.

Shadowboxing en Heavy Bag Work

Schaduwboksen en het werken met een zware tas te verbeteren reflexen en boksen vaardigheden en technieken. Shadowboxing kan worden gedaan met of zonder handschoenen, maar met behulp van de gewogen handschoenen helpt versterken armspieren en krijg boksers gebruikt om hoe om te gaan met de handschoenen. Zware tas werk mag nooit worden geprobeerd zonder handschoenen als ernstige schade aan de handen kan leiden. Shadowboxing of zware tas oefeningen omvatten stoten op het lichaam, het hoofd stoten en combinaties. Het interval in het circuit moet ongeveer 30 seconden of meer als de training langer. Een typische boksen circuit zal schaduwboksen of zware zak werk te gebruiken in het begin, omdat deze vaardigheden en bewegingen zijn het meest relevant zijn voor het boksen.

Gewicht trainging en krachtoefeningen

Het laatste deel van een boks circuit bestaat uit krachttraining en spierversterkende oefeningen. Deze oefeningen omvatten de sit-ups, push-ups en gewichtheffen. Versterking van de oefeningen worden uitgevoerd voordat gewichtheffen oefeningen om op te warmen de spieren en cardiovasculaire effecten van de vorige interval te maximaliseren. Begin de kracht interval met 30 seconden van gladde push-ups, dan rollen op de rug en de volledige 30 seconden van sit-ups. Blijf het gewicht tillen interval en volledige 30 seconden van de volgende opdrachten: biceps krullen, militaire persen en een combinatie van beide. Voor benen, volledige 30 seconden van de volgende oefeningen: links lunge, rechts lunge en gewogen kraakpanden. Alternate krachttraining dagen, uit te werken wapens op een dag en benen de volgende. Het hele circuit moet twee keer worden ingevuld voor een optimale training en gewichten en interval tijden moet worden verhoogd met vijf pond of vijf seconden per week.

Share This Post