Index / Persoonlijke financiën / Boete voor rijden zonder rijbewijs in North Carolina

Share This Post

Persoonlijke financiën

Boete voor rijden zonder rijbewijs in North Carolina

North Carolina behandelt rijden als een privilege, geen recht Het is illegaal om een motorvoertuig te besturen -. Of zelfs zitten in de bestuurdersstoel met draaiende motor - zonder een geldig rijbewijs's. Rijden zonder rijbewijs in North Carolina ka

Advertisement

North Carolina behandelt rijden als een privilege, geen recht Het is illegaal om een motorvoertuig te besturen -. Of zelfs zitten in de bestuurdersstoel met draaiende motor - zonder een geldig rijbewijs's. Rijden zonder rijbewijs in North Carolina kan leiden tot misdrijf strafrechtelijke vervolging en verder licentie schorsingen.

Het krijgen van een licentie

Inwoners die een rijbewijs in Noord-Carolina moeten toepassen bij de dichtstbijzijnde Department of Motor Vehicles kantoor. De staat moet een vergunning aan om twee documenten die leeftijd en identiteit te bewijzen, zoals een geboorteakte te brengen. Aanvragers moeten ook een bewijs van de sociale zekerheid, een bewijs van ingezetenschap en het bewijs van auto-aansprakelijkheidsverzekering te tonen.

De kandidaten moeten dan een visie test evenals schriftelijke examens op verkeersborden, reglementaire pictogrammen en rijden kennis. First-time kandidaten zijn ook verplicht om een ​​proef op de weg van hun rijvaardigheid passeren.

Rijden zonder rijbewijs

Zodra een bestuurder heeft haar rijbewijs, wordt verwacht dat ze om het te hebben met haar elke keer als ze weer achter het stuur. Als ze tegengehouden door de rechtshandhaving en heeft geen haar rijbewijs met haar, kan ze worden belast met het rijden zonder rijbewijs in aanvulling op welke overtreding gaf aanleiding tot de aanslag. dan moeten ze voor de rechter verschijnen en toon haar geldige licentie voor een rechter de aanklacht laten vallen te krijgen.

Als een ambtenaar van de wetshandhaving trekt over een bestuurder die niet over een geldig rijbewijs's heeft, hetzij omdat het werd opgeschort of omdat de bestuurder nooit een helemaal niet, is dat de bestuurder belast met een klasse 3 misdrijf onder NC wet. Indien veroordeeld, zal het rijbewijs worden geschorst voor een jaar als dit is zijn eerste overtreding. De staat schorst de vergunning voor twee jaar nadat een tweede overtreding en permanent op de derde overtreding.

Straffen voor een Klasse 3 misdrijf is afhankelijk van strafregister van de dader. Als de dader heeft minder dan drie eerdere veroordelingen, kan hij worden gebracht een boete van maximaal $ 200. Als hij drie of vier eerdere veroordelingen, mag hij ook ontvangen tot maximaal 15 dagen proeftijd. Naar het oordeel van de rechter, kan dit onder meer intensieve dagelijkse begeleiding, betrokkenheid bij een woonkern of huisarrest met elektronisch toezicht. Overtreders met vijf of meer eerdere veroordelingen kan worden veroordeeld tot u p tot 20 dagen in County gevangenis in aanvulling op boetes en ontzegging van de rijbevoegdheid.

Licenties Geschorst voor Alcohol-gerelateerde misdrijven

North Carolina behandelt het serieuzer als een inwoner wiens rijbewijs was geschorst voor rijden onder invloed wordt later betrapt het rijden zonder rijbewijs. In dit geval wordt de bestuurder belast met een Klasse 1 misdrijf. Indien veroordeeld, kan hij het hoofd bieden aan 60 dagen in de gevangenis, zelfs zonder voorafgaande overtuigingen. Bovendien, terwijl de staatswet stelt een maximale boete voor andere misdrijf klassen, boetes voor klasse 1 misdragingen worden overgelaten aan het oordeel van de rechter.

De rechter kan ook de dader van alcohol te onthouden bestellen, en vereisen dat hij een alcohol controle-apparaat te dragen voor maximaal 90 dagen om de naleving van die orde te verzekeren.

Share This Post