Index / Huis / Blue & Brown Keuken Decorating Ideas

Share This Post

Huis

Blue & Brown Keuken Decorating Ideas

Als je hebt besloten om uw keuken te versieren met behulp van blauw en bruin je bent waarschijnlijk op zoek naar blauw en bruin keuken decoreren ideeën. Blauw en bruin is een zeer aantrekkelijke en populaire kleurenpalet dat veel speelruimte voor moo

Advertisement

Als je hebt besloten om uw keuken te versieren met behulp van blauw en bruin je bent waarschijnlijk op zoek naar blauw en bruin keuken decoreren ideeën. Blauw en bruin is een zeer aantrekkelijke en populaire kleurenpalet dat veel speelruimte voor mooi design of uw ruimte is traditioneel of modern biedt.

De familie van de Blues en Browns

Er is een breed palet binnen de families van blauw en bruin van hemelsblauw, wintertaling en marineblauw tot mokka, gebrande omber of koffieboon beschikbaar om uit te kiezen. Bepaal uw algemene kleurenpalet en proberen om items binnen een nauwe kleur vlak van blauw of bruin te selecteren. Te veel ongelijksoortige kleuren zelfs binnen dezelfde kleur familie, doet afbreuk aan het totale ontwerp gevoeligheid en kan resulteren in een amateuristische uitstraling.

Als Wall Kleuren

Er zijn een aantal opties beschikbaar voor het gebruik van blauw en bruin op de muren van de keuken. Bruine muur kleur ziet er zeer verfijnd, maar bij gebruik in combinatie met donkere kasten kan een ruimte voelen grot en somber. Een bruine muur in de aanwezigheid van helder wit of lichte kasten maakt een zeer gedurfde design statement en is zeer modern kleur aanpak voor een keuken.

Blauw gekleurde muren, in het bijzonder licht of medium blauw, roepen een huiselijke, landelijke uitstraling in een keuken. Lichter blauwe muren kan heel goed werken met donkere kasten is echter de toevoeging van een derde prominente accentkleur zoals wit of crème op vensterbanken, plinten en lijstwerk aan te raden om visueel belang om de ruimte toe te voegen. Donker blauwe muren, zoals bruin degenen, zien er echt fantastisch met witte kasten en trim, waardoor een aangename, luxe formaliteit om een ​​keuken ruimte.

Zoals Accent Decor

Een palet van blauw en bruin in decoratieve objecten kunnen werken met elke kleur kasten of aan de muur kleur, zelfs een die niet noodzakelijkerwijs overeen. Decoratieve objecten in blauw of bruin complement in plaats van achteruitgang van de muren en kasten in een andere kleur.

Blauw accent items er fris in een keuken echter gebruik maken van matiging van het aantal en de aard van de blauwe items. Wees er zeker van dat blauw gekleurde accent stukken zijn keuken geschikt. Blauwe glazen flessen op een zonnige vensterbank is fascinerend. Een weergave van de rococo-stijl blauwe gevormde china stukken brengt een gevoel van ouderwetse elegantie wanneer gegroepeerd op een keuken plank. Wees echter wel voorzichtig om niet rommel uw keuken met alle dingen blauw. Een paar items gegroepeerd in oneven nummers van drie, maar niet meer dan vijf kan meer impact dan een groot scherm te geven.

Brown accent items bieden een kans om structuur in een tint die een natuurlijke rijkdom aan iedere ruimte verleent toe te voegen. Probeer geweven tafel placemats of een enkele grote of een kleine groep van houten decoratieve items die worden weergegeven in de keuken als kunst. Veel utilitaire items voor de keuken kan worden gevonden in bruine tinten of in natuurlijk hout, waaronder manden, opslag potten, bestek en zelfs gerechten. Bij het gebruik van bruin accent stukken, kiezen voor eenvoudige ontwerpen voor een schone, moderne uitstraling die het gebruik van een gewaagde kleur benadrukt. Laat de natuurlijke textuur van hout en de plechtigheid van vlakte bruine spreken voor zich.

Share This Post