Index / Huis / Blok van de Sintel Muur Problems

Share This Post

Huis

Blok van de Sintel Muur Problems

Cinder blokken, vaak ook wel cement blokken, worden traditioneel gebruikt voor de bouw funderingen en muren te bouwen. De rechthoekige blokken met ruwe afwerking open centra algemeen de voorkeur vanwege hun sterkte, flexibiliteit, lichtgewicht en bet

AdvertisementCinder blokken, vaak ook wel cement blokken, worden traditioneel gebruikt voor de bouw funderingen en muren te bouwen. De rechthoekige blokken met ruwe afwerking open centra algemeen de voorkeur vanwege hun sterkte, flexibiliteit, lichtgewicht en betaalbaarheid. Echter, net als de meeste bouwmaterialen, betonblokken muren kunnen problemen in verband met vriesweer cycli, extreme hoeveelheden neerslag, de druk van de omgeving van betonconstructies en het vrachtverkeer te ontwikkelen.

Cracks

Hoewel vaker voor in de mortel dan in de sintelblokken zelf, zijn scheuren meestal veroorzaakt door verschuivingen in de betonnen voet waarop de muur wordt gebouwd, de druk van het grondwater of verzadigde bodem, of zware voertuigen of apparatuur die extreme trillingen in de structuur veroorzaken wanneer nabijgelegen bediend. Een verticale scheur, dat is vrij constant in de breedte en heeft een muur aan de ene kant die is groter dan de andere is meestal het gevolg van een instabiele voet. Als de scheur onregelmatig gevormd, werd de voet waarschijnlijk geĆÆnstalleerd over fundament, een rotsblok of slecht verdicht vullen dat de wand sag te verdienen op een of beide zijden.

getipt Walls

Als een sintel blok muur leunt of kantelen naar een kant, de hiervoor genoemde omstandigheden die scheuren veroorzaken zijn waarschijnlijk de oorzaak van het probleem. In gebieden die extreem ervaren koude temperaturen, kan herhaalde zware vorst beneden de betonnen funderingen te breken en maken de muur leunen.

Knik en uitpuilende

Bladeren blok muren die uitstulpingen en gespen ontwikkelen op verschillende plekken zijn vaak onderdeel van een kelder of kelder dat een andere structuur bovenop dat is te zwaar voor de muur te dragen heeft. Het buigen van de wand kan ook worden veroorzaakt door het gewicht van aarde of verzamelde water erboven.

shear Failure

Als bladeren blok muren lijken horizontaal schuiven over de bovenkant van de onderste wandgedeelten, wordt het probleem vaak toegeschreven aan het gebrek aan verticale stalen versterkingen in de structuur. Dit heet afschuiving. De uitstekende blokken kan worden op de bovenkant van de muur of verder naar beneden en komen het meest voor in wanden die uitsluitend wordt gedekt door een onderliggende betonplaat.

Oplossingen

Zodra een muur van het sintelblok lichamelijke afwijkingen heeft geƫxposeerd, is het meestal niet meer te repareren. Hoewel de buitenkant stalen versterkingen verdere verslechtering kan vertragen, zal de muur uiteindelijk falen en moeten worden vervangen, een moeilijke en kostbare taak die vereist opvijzelen of vastzetten van de omringende muren en plafonds. Om toekomstige sintelblok muur falen te voorkomen, aannemers adviseren gewoonlijk met behulp van verticale stalen versterkingen in de bouw en contracteren van de baan met een erkende metselwerk professional.

Share This Post