Index / Eten drinken / Black & Decker Quick 'n eenvoudige instructies

Share This Post

Eten drinken

Black & Decker Quick 'n eenvoudige instructies

Black & amp; Decker Quick 'N Gemakkelijke food processor is bedoelt om snel en gemakkelijk snijden, versnipperen of hak vrijwel elk type van voedsel, mede als gevolg van haar 450-watt motor. kom van de processor bevat 8 kopjes, en alle verwijderbare

AdvertisementBlack & amp; Decker Quick 'N Gemakkelijke food processor is bedoelt om snel en gemakkelijk snijden, versnipperen of hak vrijwel elk type van voedsel, mede als gevolg van haar 450-watt motor. kom van de processor bevat 8 kopjes, en alle verwijderbare onderdelen van de processor kan veilig worden gereinigd in een vaatwasser. Zijn functies omvatten hakken, snijden en versnipperen.

Om Slice of Shred

Plaats schaal van de processor in de post in het midden van de basis van de processor, dan grijpen handvat van de kom en draai de kom linksom in de kom vast te zetten. Plaats de lange cilindervormige schijf steel in de post in het centrum van de kom en schuif de metalen slice / versnipperen schijf op de bovenkant van de schijf steel. De slice / versnipperen schijf maakt gebruik van de ene kant naar versnipperen en de andere te snijden. Elke zijde is gemarkeerd met het woord "shred" of het woord "slice." De gewenste zijde moet naar boven wanneer de schijf is gepositioneerd op de schijf steel. Plaats het deksel met zijn geïntegreerde vulopening op de top van de kom, dan draai de deksel tegen de klok in, totdat deze vastklikt.

Plaats het voedingsmiddel in de vulopening, gevolgd door het eten duwen. Druk op de "Power" knop van de processor naar de "On" positie en druk voorzichtig op het voedsel duwen. Zodra het voedingsmiddel is verwerkt, druk op de "Power" knop om de "Off" positie. Draai het deksel met de klok mee om deze te ontgrendelen en verwijder de kap. Trek de slice / versnipperen schijf off van de schijf steel en verwijder de schijf steel van het centrum van de kom. Draai de kom rechtsom te bevrijden van de basis.

Gebruik van het hakmes

Plaats schaal van de processor in de post in het midden van de basis van de processor, dan grijpen handvat van de kom en draai de kom linksom in de kom vast te zetten. Schuif het hakmes op de post ligt in het centrum van de kom. Vul de kom met de etenswaren te worden gehakt. Plaats het deksel op de top van de kom, dan draai de deksel tegen de klok in, totdat deze vastklikt. Druk op de "Power" knop van de processor naar de "On" positie. Zodra het voedingsmiddel is verwerkt, druk op de "Power" knop om de "Off" positie. Draai het deksel met de klok mee om deze te ontgrendelen en verwijder de kap. Trek het hakmes uit de kom, draai vervolgens de kom met de klok mee om het te bevrijden van de basis.

Share This Post