Index / Wensen en Feesten / Birthday Cake Foto Ideeën

Share This Post

Wensen en Feesten

Birthday Cake Foto Ideeën

Verjaardagstaarten, samen met geschenken, zijn het hoogtepunt van de meeste verjaardagen. Wordt behandeld voor het draaien van een jaar oud, in het bijzonder bij het draaien van de oudere is niet welkom, is een zoete gift op zich. Neem foto's van kle

AdvertisementVerjaardagstaarten, samen met geschenken, zijn het hoogtepunt van de meeste verjaardagen. Wordt behandeld voor het draaien van een jaar oud, in het bijzonder bij het draaien van de oudere is niet welkom, is een zoete gift op zich. Neem foto's van kleurrijke verjaardagstaarten thuis of op een feestje, met behulp van verschillende camerahoeken. Zet je camera-instellingen op de boete voor duidelijke foto's van de verjaardagstaart u kunt weergeven in plakboeken voor anderen om van te genieten.

Over the Top Picture

Leg de verjaardagstaart met een weergave van bovenaf. Verwijder alle items rondom de taart op tafel. Plaats een opstapje voor of aan de zijde van de cake tabel, afhankelijk van de locatie van de cake. sta voorzichtig op de bovenste trede van de ontlasting, over de taart, om het beeld van de taart het frame op de zoeker van de camera. Verplaats jezelf indien nodig. Frame de cake in het midden van het schot om de lagen van de cake vastleggen van boven en snap het beeld.

kaarslicht Picture

Maak de verjaardagstaart gloed met intieme verlichting. Plaats acht tot 10 kaarsjes op de verjaardagstaart aan een natuurlijk verhelderend effect te creëren. Plaats votief kaarsen rond de taart ook, als er minder kaarsjes op de taart worden geplaatst. Dim de lichten in de kamer, en uw digitale camera op "Candle" of "Nacht" mode. Instrueren andere persoon de kaarsen een voor een licht. Plaats de camera op een 05:00 hoek, in de voorkant van de taart, en maak het beeld.

Cake en Giften Picture

Maak een echte party-omgeving in een foto met een foto van de taart en cadeautjes verjaardag. Schakel de tafel van items, en rondom de taart met verjaardagscadeaus. Plaats geschenken naast de taart, met de hoogste giften aan de uiterst rechts en links van de taart, en kleinere geschenken in het centrum, naast de taart. De verjaardagstaart zal worden in het centrum van het schot. Staan direct voor de taart, op ooghoogte, en neem de foto.

Contrasterende kleuren Picture

Maak de verjaardagstaart standout met een kleurrijke achtergrond. Haal de taart uit de tabel en dek de tafel met een tafelkleed dat is van een contrasterende kleur dan de verjaardagstaart. Bijvoorbeeld, indien de koek is geel, bedekken de tafel met een paarse tafellaken. Zet de taart terug op de tafel alleen, zonder andere zaken rondom de taart. Staan iets meer dan de tafel naar de top van de taart over de contrasterende tafelkleed vast te leggen, en snap het beeld.

Share This Post