Index / Ambachten / Birch Bark Pine Cone Ornament

Share This Post

Ambachten

Birch Bark Pine Cone Ornament

Ik hou van het gebruik van natuurlijke elementen in mijn decor, vaak toevlucht te nemen tot takken, bladeren en zelfs fruit van het seizoen. Het is een gemakkelijke en goedkope manier om een ​​beetje schoonheid in uw huis te brengen. Deze bijzondere

AdvertisementIk hou van het gebruik van natuurlijke elementen in mijn decor, vaak toevlucht te nemen tot takken, bladeren en zelfs fruit van het seizoen. Het is een gemakkelijke en goedkope manier om een ​​beetje schoonheid in uw huis te brengen.Deze bijzondere ornament doet denken aan de koude winterdagen in het bos. Ik hou van de look van berkenschors en hoe het komt dat een prachtige bosrijke tintje aan Kerstmis.

Wat je nodig hebt

Styrofoam bal

schaar

Berkenbast of berken papier afdrukbaar

Lint of touw

Hot lijmpistool & lijmsticksSnijd verschillende scalelike vormen. Ik sneed een aantal dezelfde grootte en een aantal kleinere in elk leemtes op te vullen.Begin bij de bodem, en met warme lijm, lijm schalen rond de omtrek van de bal. Plaats ze dicht, om te voorkomen dat hiaten.Verder lijmen van de volgende lagen. Overlap de weegschaal.Als je een kwart van de weg omhoog, hete lijm touw of gewenste lint en veilig door lijmen sommige schors eromheen.Ga door het lijmen van de schalen helemaal naar boven. Als u een aantal kleine gaten merken, gewoon gebruik maken van een aantal van de kleinere schalen en plaats in tussen de gaten.U kunt nu uw mooi sieraad toont trots.

Mocht u nog vragen of verduidelijking nodig hebt, laat dan een bericht hieronder of stuur me een lijn bij [email protected] en ik zal zo snel als ik kan antwoorden.

Share This Post