Index / Reizen / Beste stranden in Clearwater, Florida

Share This Post

Reizen

Beste stranden in Clearwater, Florida

Clearwater Beach in Florida heeft een aantal van de beste stranden in de Verenigde Staten. Ze hebben sprankelende water en de witte stranden waar u heerlijk kunt ontspannen. U kunt ook kanoën, kajakken, wandelen, picknicken, schaatsen, fietsen en kam

AdvertisementClearwater Beach in Florida heeft een aantal van de beste stranden in de Verenigde Staten. Ze hebben sprankelende water en de witte stranden waar u heerlijk kunt ontspannen. U kunt ook kanoën, kajakken, wandelen, picknicken, schaatsen, fietsen en kamperen. Hoewel sommige stranden geen honden toelaten, kunt u volop aangewezen voor uw hond vrienden ruimte te vinden.

Caladesi

Dr Stephen P. Leatherman van Florida International University, bijgenaamd Dr. Beach, vernoemd Caladesi Island het beste strand in de VS in 2008. Gelegen langs het noordelijke uiteinde van Clearwater Beach, het is een van de weinige natuurlijke eilanden langs Florida's Gulf Coast. U kunt zwemmen of zonnebaden op het witte zand of picknick op het strand tafels en picknick paviljoens. U kunt ook vissen vanaf een boot of surf vissen. Het eiland heeft een drie-mijl natuurpad om te wandelen en een drie-mijl kajak parcours door mangroven en de baai.

Helder water

Conde Nast Traveller keer gestemd Clearwater Beach als het strand met de beste zand op de East Coast. Clearwater Beach heeft jachthavens, een badhuis, boot hellingen, full-time badmeesters, douches en accommodaties. Diverse attracties in overvloed in de buurt, met inbegrip van Clearwater Marine Aquarium, restaurants en uitgaansgelegenheden. U kunt vissen op Pier 60 of maak een wandeling langs de Beachwalk net ten zuiden van Pier 60. handicap bezoekers kunnen Surf Rolstoelen gebruiken op het zand en water en de kinderen kunnen spelen in de nabijgelegen speeltuin.

Fort De Soto

TripAdvisor genaamd Fort De Soto als Amerika's Top Beach in 2008 en 2009. Het bestaat uit vijf onderling verbonden eilanden, Fort De Soto Park heeft witte stranden en een relaxte sfeer. Dr Beach ook uitgeroepen tot beste strand van Fort De Soto Amerika's in 2005. Het heeft een zeven-mijl verharde parcours om te joggen, fietsen en skaten. U kunt kano of kajak door de mangroven. Breng uw hond aan de Poot Playground of het strand Hond en breng de kinderen om te spelen op het oude fort.

Sand Key

Geopend in augustus 1984, Sand Key Island heeft een strand en een park. Het strand heeft cabana huren, twee strandstoelen rolstoelen, negen buitendouche torens en twee badhuizen. Het park beschikt ook over een kwelder met het bekijken van bankjes van waaruit u kunt reiger te kijken, roseate lepelaar, grote gehoornde uil, anhinga (water kalkoen) en gemeenschappelijke waterhoen. Als u van plan bent om een ​​strand bruiloft in Clearwater, dan kunt u een van de negen promenades die leiden naar het strand te gebruiken. Je kunt geen honden mee naar het strand, maar er is een hond park in de buurt.

Share This Post