Index / Cars / Beste poetsmiddelen voor gepolijst aluminium

Share This Post

Cars

Beste poetsmiddelen voor gepolijst aluminium

Gepolijst aluminium wordt vaak gevonden op auto's en motorfietsen. Het wordt ook gebruikt op accessoires gevonden op voertuigen zoals spiegels, roosters en wielen. De beste polijstmiddelen voor dit type materiaal is afhankelijk van het individu veel

Advertisement

Gepolijst aluminium wordt vaak gevonden op auto's en motorfietsen. Het wordt ook gebruikt op accessoires gevonden op voertuigen zoals spiegels, roosters en wielen. De beste polijstmiddelen voor dit type materiaal is afhankelijk van het individu veel mensen de neiging om een ​​favoriet hebben. Het hangt ook af van wat ze van plan om te gebruiken op de Pools op.

Blackfire Aluminum Polijsten System

Blackfire Aluminium Polijsten System is een van de top poetsmiddelen voor gepolijst aluminium op basis van het verleden en de huidige gebruikers. Deze lak wordt geleverd in een kleine metalen blikje en heeft een dikkere consistentie dan sommige van zijn concurrenten. Het voordeel van deze lak is dat het niet alleen een poetsmiddel, maar ook een stofzuiger. Wanneer de lak wordt aangebracht op een aluminium oppervlak en zachtjes gewreven over het oppervlak, verwijdert vuil en stof terwijl achter een mooie glans.

Eagle One

Eagle One maakt een product bekend staat als aluminium Wash & Cleaner dat veel shoppers gebruiken als een polish. De maker beweert dat dit een van de beste poetsmiddelen voor aluminium, omdat het zich niet aan de oppervlakte, maar laat het item op zoek schoon en fris als het was gloednieuw weer. Het product is uniek doordat het komt in een dunnere vloeibare vorm en een spuitfles. De vloeistof sprays en wanneer gewreven, een glossy glans verlaat.

Engels Custom Polijsten

Engels Custom polijsten wordt beschouwd als een van de beste poetsmiddelen voor een verscheidenheid van redenen. Deze lak wordt gebruikt door veel van de top auto's en auto musea in de wereld, zoals The National Motor Museum. Museum werknemers gebruik maken van de polish om de voertuigen op zoek mooi en nieuw te houden. Het bedrijf aangepaste combineert hun polish om ervoor te zorgen dat het bevat alle noodzakelijke ingrediënten om een ​​hoogglans te maken zonder achterlating van gruis of vuil.

Wolfgang Metallwerk Fine Aluminum Polish

Wolfgang Metallwerk is een minder bekende bedrijf dat snel wint aan populariteit te danken aan de hoeveelheid van de shoppers tevreden met haar producten. Het bedrijf maakt een Fine Aluminum Poolse die zo op een betere producten voor gepolijst aluminium wordt beschouwd. Het bevat kleine schuurmaterialen die zachtjes buff weg eventuele kleine onvolkomenheden in het oppervlak van het aluminium. Het maakt ook weg vuil en puin van het stuk, maar houdt het aluminium op zoek in grote vorm bij regelmatig gebruik.

Gord's Cherry Wet Wax

Gord's Cherry Wet Wax is een uniek product dat werd opgericht om de glans aan dof en lusteloos op zoek aluminium stukken terug te brengen. Het is vooral populair bij verzamelaars en eigenaars van klassieke auto's omdat ze werken op verschillende gebieden van de auto met de zelfde resultaten. De was wordt aangebracht op het oppervlak en voorzichtig afgeslepen met een vochtige doek. Gebruikers merken dat het maakt hun auto kijken weer als nieuw en ook laat een lichte en glossy glans die ze niet hebben gevonden met andere producten.

Share This Post