Index / Huis / Best keramische kookplaat Top Cleaners

Share This Post

Huis

Best keramische kookplaat Top Cleaners

Keramische kookplaten zijn populair omdat ze een glad buitenoppervlak ongeschonden door lelijke spiraal brander elementen; warmte gelijkmatig; en bieden gemakkelijk te reinigen oppervlakken --- tenminste meestal. Reiniging steeds meer een uitdaging w

AdvertisementKeramische kookplaten zijn populair omdat ze een glad buitenoppervlak ongeschonden door lelijke spiraal brander elementen; warmte gelijkmatig; en bieden gemakkelijk te reinigen oppervlakken --- tenminste meestal. Reiniging steeds meer een uitdaging wanneer het voedsel op de hete branders is gevallen of is achtergelaten op de brander te lang. Bovendien, hoe ouder de kookplaat wordt, hoe moeilijker het is om te reinigen. Verschillende reinigingsmiddelen speciaal ontworpen voor het reinigen van keramische kookplaten zijn beschikbaar. Deze producten, gecombineerd met een beetje elleboog vet, hebben de mogelijkheid om uw kachel top als nieuw uitzien.

Cerama Bryte

Aangeprezen als de nummer een keramische kookplaat reiniger, Cerama Bryte is niet schurend en zal geen krassen op uw kookplaat. Of u nu een halogeen of stralende-type kookplaat, Cerama Bryte is veilig te gebruiken. Het kan ook andere oppervlakken, met inbegrip van glazen douchedeuren, potten en pannen, porselein putten schoon te maken. Met ingang van 2011, een 28-oz. fles kost ongeveer $ 8.

Weiman Glass Cook Top Cleaner

Dit reinigt niet alleen uw kookplaat zonder krassen, maar ook schijnt en beschermt het oppervlak. Weiman maakt gebruik van een beschermende formule die voedsel blijft plakken aan de kookplaat oppervlak. Het bedrijf produceert ook Cook Top Schrobben Pads die, wanneer gebruikt in combinatie met de stofzuiger, bieden de ultieme reiniging ervaring. In 2011, een 10-oz. fles Weinman Glass Cook Top Cleaner verkoopt voor ongeveer $ 5.

Mr Clean's Magic Eraser

Ontworpen om veel meer dan alleen koken top oppervlakken te reinigen, dit sponsachtige reiniging tool werkt alleen met water --- geen extra reiniging oplossingen zijn nodig. Hoewel de Magic Eraser reinigt dingen zoals zeepresten, leer, muren en vloeren, het is perfect geschikt en zeer effectief voor het reinigen en schijnt uw keramische kookplaat. Een doos van twee Tovergummetje sponzen kost ongeveer $ 3, volgens de prijzen van 2011.

Carbona Clean It! Keramische kookplaat Wipes

Deze wegwerpdoekjes zijn handig en eenvoudig te gebruiken. Ze schoon keramische kookplaat oppervlakken zonder krassen en zijn in staat om het verwijderen van vet en verbrandde-op levensmiddelen. In 2011 is een container van 20 doekjes kan worden gekocht voor ongeveer $ 4.

Scotch-Brite Cook Top Cleaner Kit

Deze starter kit bevat vier disposable reinigingspads al doordrenkt met een reinigende oplossing die is ontworpen om veilig te pakken kookplaat oppervlakken. Ook wordt een reinigingsinrichting waarop de pads monteren, die een handgreep de gebruiker grip tijdens het schrobben heeft. Scotch-Brite gemaakt door 3M. In 2011 kunt u de starter kit kopen voor ongeveer $ 25. Een navulling van acht kost ongeveer $ 22.

Share This Post