Index / Relaties & Family / Beschrijving van het tussenvonnis in California Divorce Court

Share This Post

Relaties & Family

Beschrijving van het tussenvonnis in California Divorce Court

Hoewel de algemene scheiding proces in de meeste staten is vrij gelijkaardig, verschillende staten hebben een extra stap. Californië is een van deze staten. In Californië, is een paar echtscheiding niet afgerond op het laatste hoorzitting als in veel

AdvertisementHoewel de algemene scheiding proces in de meeste staten is vrij gelijkaardig, verschillende staten hebben een extra stap. Californië is een van deze staten. In Californië, is een paar echtscheiding niet afgerond op het laatste hoorzitting als in veel andere staten. In plaats daarvan, de scheiding komt een tussenvonnis voor een bepaalde periode.

Wachtperiode

Terwijl veel landen hebben een wachttijd waarin koppels moeten wachten tussen de datum van indiening en de afronding datum, deze staten verlenen van een definitieve echtscheiding bij de laatste hoorzitting. Echter, in Californië, paren moet een aanvullende termijn na de laatste hoorzitting te wachten. Paren hebben tot zes maanden na hun laatste hoorzitting om hun gedachten te veranderen en blijven trouwen. Als ze niet hun gedachten te veranderen aan het einde van de zes maanden wordt een definitieve echtscheiding ingevoerd.

Toepassing

Het is belangrijk voor een paar om die ene herkennen of beide van hen moet indienen ter prejudiciële beslissing als definitieve echtscheiding aan het einde van de periode van zes maanden worden ingevoerd. Sommige mensen denken ten onrechte dat een scheiding automatisch wordt afgesloten na afloop van de wachttijd; Maar dit is niet het geval. Iemand moet vragen dat de scheiding worden afgerond of het paar trouwde in de ogen van de wet blijft. Dit leidt soms tot niet-subsidiabele huwelijken wanneer een persoon zonder een definitieve besluit hertrouwt.

Tijdens tussenarrest

Omdat het echtpaar nog steeds getrouwd wordt beschouwd als tijdens de periode van een tussenvonnis, kunnen ze nog steeds profiteren van een aantal van de voordelen van het huwelijk. Bijvoorbeeld, als een persoon weg passeert tijdens deze periode, de echtgenoot kan de nalatenschap van de overledene erven. Echter, de scheiding overeenkomst aangegaan op de terechtzitting in kort geding kunnen deze situaties aan te pakken en te voorkomen dat een van de echtgenoten van erven van de andere tijdens de periode kort. Zonder deze kwestie in de overeenkomst aan bod, hoewel, de echtgenoten worden nog steeds behandeld als wettelijk getrouwd.

Doel

Het maken van een paar te wachten zes maanden na de definitieve echtscheiding hoorzitting in Californië lijkt een ongewone praktijk, omdat, als het paar dat punt heeft bereikt, zijn ze waarschijnlijk niet met elkaar te verzoenen. Echter, het belangrijkste doel van het interlocutoir arrest is om het echtpaar tijd om hun scheiding te heroverwegen en te blijven getrouwd als ze ervoor kiezen te geven. Maar tegenstanders van het kort periode voel de wet gewoon vertraagt ​​het proces en het is niet nodig. In feite kan een paar eigenlijk elkaar hertrouwen gemakkelijker dan ze het kort proces kan stoppen.

Share This Post