Index / Onderwijs / Bepalingen van de Homestead Act

Share This Post

Onderwijs

Bepalingen van de Homestead Act

De Homestead Act van 1862 aangeboden onverbeterde overheid het land in verschillende gebieden kolonisten die bereid zijn boerderij en hun subsidies te verbeteren waren. Oorspronkelijk werd het wetsvoorstel aangenomen door het Congres en de Senaat in

Advertisement

De Homestead Act van 1862 aangeboden onverbeterde overheid het land in verschillende gebieden kolonisten die bereid zijn boerderij en hun subsidies te verbeteren waren. Oorspronkelijk werd het wetsvoorstel aangenomen door het Congres en de Senaat in 1859; Echter, de toenmalige president Buchanan veto uitgesproken over de wet op basis van politieke redenen. Na de opeenvolging van 11 zuidelijke staten, waardoor de burgeroorlog veroorzaken, Abraham Lincoln ondertekende het wetsvoorstel in de wet.

verkiesbaarheid

In wezen iedereen die nog nooit de wapens tegen de Verenigde Staten van Amerika had uitgevoerd zou kunnen gelden voor een land te verlenen. Het proces om dit te doen was gebaseerd op drie stappen: formeel toe te passen door het invullen van een subsidie ​​verklaring, bezetten het land en beginnen met het verbeteren van de subsidie ​​areaal, blijven de subsidie ​​te werken voor vijf jaar daarna een petitie voor een definitieve toekenning van de daad.

rechten Toegegeven

Zodra een subsidie ​​werd goedgekeurd, de volgende rechten doorgegeven aan de indiener. De individuele kan fysiek te verplaatsen naar de toegewezen perceel en een subsidie ​​verklaring registreren bij het lokale kadaster. De kosten voor de individuele was $ 10 en moest worden betaald in Federal script, of "hard geld."

Bedrag van de Land

De omvang van het areaal was een kwart sectie. In de dag, dit omvatte 160 acres tegen een prijs van $ 1,25 per acre of, in meer wenselijke locaties, 80 acres tegen een prijs van $ 2,25 per acre. De laatste koopovereenkomst veroorzaakt een van de vele anekdotische selling biedt uit de Burgeroorlog, toen "80 acres en een muilezel" werd een van de eerste "goede deals" in de geschiedenis te komen.

Land kunnen niet worden verkocht

In de periode tussen de eerste land te verlenen en de uiteindelijke afgifte van de verklaring van de patiënt, kon verleend land niet in beslag worden genomen of bezwaard door een derde partij op basis van een persoonlijke of zakelijke schulden.

Vijf Jaar Requirement

Als de verzoeker gelijktijdig had bediend en gecultiveerd het land gedurende het voorlopige vijfjarige subsidieperiode, kon hij het dossier voor wat toen aangeduid als een "certificaat van de patiënt"; in feite een definitieve akte. Het proces vereist een aanvullende verklaring waaruit blijkt dat alle codicillen van de oorspronkelijke subsidie, en het document moest worden gezien en ondertekend door twee onpartijdige partijen, plus de betaling van een extra vergoeding.

Share This Post