Index / Ambachten / Benodigdheden voor het maken van Rock Oil Kaarsen

Share This Post

Ambachten

Benodigdheden voor het maken van Rock Oil Kaarsen

Rock kaarsen trekken veel kopers, omdat ze zijn aantrekkelijk, gepersonaliseerde en zijn original.These kaarsen bestaan ​​uit een vlam branden in een klein gat in het midden van een plaat van rock. Gewoonlijk wordt de rots versierd met een persoonlij

AdvertisementRock kaarsen trekken veel kopers, omdat ze zijn aantrekkelijk, gepersonaliseerde en zijn original.These kaarsen bestaan ​​uit een vlam branden in een klein gat in het midden van een plaat van rock. Gewoonlijk wordt de rots versierd met een persoonlijke boodschap, naam van de eigenaar, speciale symbolen of zelfs foto's van geliefde huisdieren. Hoewel de makers vereisen speciale apparatuur doorsteken en versier de rots platen, waardoor ze samen is eenvoudig. Alles wat je nodig hebt zijn een paar leveringen die komen vaak in een kit.

Glaskom en olie

Een glazen schaal is van belang voor het houden van de olie die de brandstof kaarsvlam. In tegenstelling tot andere kaarsen, rock kaarsen vloeibare was en eisen dat de glazen kom als een reservoir. De schaal moet breed en sterk genoeg te houden van de rots plaat die de lont omringt te zijn. De beste glazen schalen voor deze kaarsen zijn diep, breed en dik. Pyrex of andere industriële glazen schalen werken goed. Deze schalen zijn meestal duidelijk omdat ze onzichtbaar onder de rotsplaat, maar alle kleuren worden zolang de structuur goed doen.
De olie in deze kaarsen is eigenlijk vloeibare paraffine. In tegenstelling tot petroleum of gas, vloeibare paraffine heeft een lage vlampunt. Het maakt niet verhardt net als andere vormen van was en is verkrijgbaar bij kaars maken winkels.

Wick Tube en Wick

Een lont buis bevat de pit als het door het gat in de rots plaat passeert. Het voorkomt dat de plaat uit verzengende en zorgt ervoor dat de vlam uit te gaan. Deze buis is een heldere glazen cilinder ongeveer ¼ inch breed en enkele centimeters lang. Het heeft een kleine glazen lip rondlopen het ongeveer 1/8 inch vanaf de bovenkant van de buis. Onder deze buis zit een metalen ring die het glas lip voorkomt krassen of breken op de rots.
Wicks voor rock olie kaarsen zijn dikker dan de typische kaars wieken. Zij bestaan ​​uit vele linnen draden verweven in dikke koorden, vergelijkbaar met de pitten van kerosine lampen.

Rots

Slate is de meest voorkomende rots voor het maken van kaarsen rots. Het is stevig en scharen van nature in dunne, beheersbare platen die gemakkelijk kunnen worden gevormd en geboord. Kaars makers kunnen deze rotsen boren thuis met een rots boor verkrijgbaar bij de meeste bouwmarkten.
Het gat voor de lont moet worden geboord in het exacte midden van de plaat terwijl kleinere ventilatie gaten moeten worden geboord ongeveer 3 inch van het gat in het midden op een diagonaal. Twee gaten aan weerszijden van het centrale gat vormen een V.

Share This Post