Index / Huis / Benodigd gereedschap naar Cut Granite

Share This Post

Huis

Benodigd gereedschap naar Cut Granite

Graniet is een stollingsgesteente (gestold uit een vloeibare toestand) met een kristallijne structuur. Het wordt gewoonlijk samengesteld uit kwarts en microklien. Vanwege de harde ondergrond, zijn speciaal gereedschap nodig voor het snijden in, door

Advertisement

Graniet is een stollingsgesteente (gestold uit een vloeibare toestand) met een kristallijne structuur. Het wordt gewoonlijk samengesteld uit kwarts en microklien. Vanwege de harde ondergrond, zijn speciaal gereedschap nodig voor het snijden in, door middel van het boren of het vormgeven van graniet. Graniet snijden op enigerlei wijze, zul je een gemetselde diamantzaag nodig. Metselwerk diamantzaagbladen variëren van 4 inch tot 24 inch. Diamond bladen worden gebruikt voor natte en droge bezuinigingen.

Zolang een diamantzaag wordt gebruikt, kunt u een tafel, tegel gebruiken of handheld zagen om graniet te snijden. Afhankelijk van de functie, gebruiken deze zagen nat of droog. Gebruik een tafel of tegel zag door middel van kleine, platte stukken graniet zoals graniet tegels te snijden. Gebruik een handheld zaag voor grotere stukken zoals teller platen en sculpturen.

U kunt zowel de zaag en het blad van de hardware winkels die een instrument huren hebben huren.

Bit vs. Blade

Te snijden door middel van graniet vindt u een diamantzaag gebruiken. Te boren door middel van graniet vindt u een diamant beetje nodig. Gebruik een diamant beetje om gaten te rijden via granieten aanrecht voor de installatie aanvragen voor kranen.

Nat zagen vs. Dry Cutting

Met een natte zaag met een natte diamantblad vermindert het risico van chippen of breken van het graniet. Nat zagen vermindert ook warmte en maakt het doorsnijden van graniet gemakkelijker. U gebruikt meestal natte messen te lopen achter zagen, zoals een tegel zaag. Deze zagen hebben een tub onder het mes, waar water wordt opgeslagen, zodat het continu kan worden sprade op het blad. Bij gebruik van deze zaag, zal het water sijpelen uit op de grond en spuit een mist rond de zaag, dus het moet buiten worden gebruikt. Gebruik een natte blad voor diepe bezuinigingen die gaan door middel van graniet.

Droog zagen vermindert de puinhoop van natte zagen, maar produceert meer stof. Als u binnen snijden graniet, een droge snede is uw beste optie, omdat een natte zaag produceert grote hoeveelheden water. Droog messen hebben gesegmenteerd lasnaden die de warmte te weerstaan ​​en geen water nodig om te koelen. Gebruik een droge mes bij gebruik van een handheld zaag met een laag vermogen om de contouren of vorm graniet.

Soorten Blades

Standard Metselwerk Blades - Voor het snijden van rechte hoewel granieten platen en tegels.
Lasergelaste Gesegmenteerde Blades - Voor algemene doeleinden snijden.

Contour Blades - Voor gebogen snijden toepassingen.

Rod Blades - Voor het snijden van groeven in graniet. Gebruikt voor spoelbak toepassingen.

Diamond boren - Voor het frezen door middel van graniet.

Profiel wielen - Voor het vormgeven en polijsten van de randen van graniet.

Slijpen Cup Wielen - Voor een soepele vormgeving en afwerking graniet.

De meeste diamantbladen en diamant beetjes zijn vervaardigd voor natte of droge toepassingen of beide.

Saw manufaturers Institute (SMI) heeft een gemeenschappelijke blad applicatie code voor gebruik op de diamant bladen van 12 "diameter of groter ontwikkeld. Het gebruik van de code door het mes fabrikanten en distributeurs is geheel vrijwillig.

Waarschuwing

Volgens de Vereniging van Equipment Manufacturers, kunt u veel droge bladen als natte messen gebruiken. Gebruik echter nooit een natte blad als een droge mes.

Veiligheid

U kunt een gratis versie van de Safety Manual Diamond Blades downloaden van de Association of Equipment Manufacturers. Deze brochure bevat algemene informatie over veiligheid, zoals blade slijtage en conditie analyse, montage, en de veiligheid van de machine.

Share This Post