Index / Bedrijf / benchmarking Technieken

Share This Post

Bedrijf

benchmarking Technieken

Groeien en leiden van een succesvol bedrijf mogelijk, grotendeels vanwege de toepassing van benchmarktechnieken. Dankzij benchmarking kunnen business managers en eigenaren om zicht te krijgen over de toestand van de onderneming en meetbare doelen voo

AdvertisementGroeien en leiden van een succesvol bedrijf mogelijk, grotendeels vanwege de toepassing van benchmarktechnieken. Dankzij benchmarking kunnen business managers en eigenaren om zicht te krijgen over de toestand van de onderneming en meetbare doelen voor de toekomst. Meer in het bijzonder, in-house bedrijfsleven assessments (interne benchmarking) en buiten de onderneming vergelijkingen (externe benchmarking) hulp managers bepalen van de sterke en zwakke punten van het bedrijf en hoe het effectief kan groeien.

Identificeer gebieden waar je wilt verandering in uw bedrijf intern te zien, scherp (tussen directe concurrenten) en functioneel (binnen het geheel van uw branche). Kies een jaar-einddoel, bijvoorbeeld, over wat u van plan bent voor bedrijfswinsten, personeel grootte en product output.

Kijk over bedrijfsgegevens voor de vorige 1-5 jaar. Onderzoeken hoe en wanneer, bijvoorbeeld, de winsten zijn verhoogd en verlaagd. Vergelijk respectievelijke hoge en lage cijfers in de winst in februari en juli 2011, bijvoorbeeld, om de gegevens die de grootte en de efficiëntie van uw personeel en de kwaliteit van de producten van uw bedrijf in dezelfde maanden. Beoordeling werknemer voortgangsrapportages en klantenservice feedback formulieren, bijvoorbeeld, in samenwerking met het bedrijfsleven rekeningafschriften.

Vind oorzaken en gevolgen van de hoogte- en dieptepunten van uw bedrijf. Vergelijk interne gegevens rapporteert aan de antwoorden te bepalen. Identificeer de maanden met de laagste winstmarges in uw bedrijf, bijvoorbeeld, en er rekening mee dat lage winst maanden waren ook maanden waar het personeel omvang aanzienlijk is verminderd. Maak aantekeningen van uw bevindingen en wat kan de winst te draaien - een vast aantal effectieve medewerkers, bijvoorbeeld.

Bespreek voorlopige bevindingen met uw managers en medewerkers. Houd vergaderingen of uitdelen feedback formulieren om uw bedrijf te krijgen in-house informatie met betrekking tot, bijvoorbeeld, wat uw medewerkers acht zowel positieve als negatieve aspecten van het bedrijf. Analyseer de feedback die werknemers de neiging hebben om te stoppen in de maand juli, bijvoorbeeld omdat uw bedrijf voldoende zomervakantie tijd niet aanbiedt. Houd communicatielijnen open tussen alle niveaus van het personeel, effectieve en efficiënte samenwerking en productiviteit te garanderen.

Vind gebieden van de potentiële groei en kansen. Denk aan het opknappen van uw vakantie beleid, bijvoorbeeld om te helpen behouden van een stabiele en efficiënte personeel. Vergelijk de huidige gegevens en toekomstige doelpunten tegen de missie en zakelijke praktijken van zuster of concurrerende bedrijven van uw bedrijf, om effectieve manieren om uw bedrijf te verbeteren.

Stel korte-termijn en lange termijn doelstellingen. Korte termijn doelen kan variëren van 90 dagen tot een jaar, terwijl de lange termijn doelen kan variëren van een jaar tot 10 jaar. Vraag jezelf en collega-bedrijfsleiders: Waar is ons bedrijf nu en waar willen we zijn? Wat kunnen we uit de buurt van onze data bevindingen te nemen? Hoe kunnen we invloed hebben op positieve verandering in zowel de korte en lange termijn? Implementeer beleidswijzigingen in overeenstemming met uw bevindingen. Pas uw beleid of zakelijke praktijken voor zover nodig, zodra de einddatum voor elk doel is voldaan.

Share This Post