Index / Persoonlijke financiën / Belastingaftrek Programs

Share This Post

Persoonlijke financiën

Belastingaftrek Programs

Belastingaftrek houdt in dat een woning of eigenaar niet hoeft te betalen belastingen op hun eigendom voor een bepaalde periode. Deze programma's worden beheerd door de staat en lokale overheden en eigenaren van onroerend goed moeten voldoen aan bepa

AdvertisementBelastingaftrek houdt in dat een woning of eigenaar niet hoeft te betalen belastingen op hun eigendom voor een bepaalde periode. Deze programma's worden beheerd door de staat en lokale overheden en eigenaren van onroerend goed moeten voldoen aan bepaalde criteria in aanmerking te komen voor deze programma's. In het algemeen, om in aanmerking te komen, moet de aanvrager eigenaar van de woning.

Norfolk, Virginia belastingaftrek Program

Dit programma staat open voor Norfolk, Virginia bewoners die eigenaar zijn van industriële, woon-of commercieel vastgoed. Het doel van deze belastingaftrek programma is om deze mensen aan te moedigen om verbeteringen aan hun eigendom die beter passen bij de omliggende gebouwen en de gemeenschap te maken. Om in aanmerking te komen voor dit programma, moeten de aanvragers de huidige op hun eigendom belastingen en zij moeten alle benodigde vergunningen voor het begin van het werk te krijgen. Als een persoon valt achter op hun eigendom belastingen, zullen zij niet meer in aanmerking voor dit programma. De aanvragers moeten onderwerpen aan een onderzoek en ze moeten foto's te bieden en tekeningen op schaal van de gebouwen. Verder moeten ze het werk dat gedaan moet worden te beschrijven en te betalen een eenmalige vergoeding.

De stad van Norfolk, Real Estate Assessor
810 Union St.
Norfolk, VA 23510
757-664-4000
norfolk.gov

California Mills Act Property belastingaftrek Program

Mills Act Property belastingaftrek Programma stimuleert eigenaren van onroerend goed te herstellen en de bescherming van historische gebouwen. Het doel van dit programma is om stedelijke gebieden en woonwijken te herstellen. Dit programma voorziet in belastingvoordelen voor 10 jaar, maar deze verminderingen kan automatisch worden verlengd. Verder zijn de belastingvoordelen zijn overdraagbaar, wat betekent dat de nieuwe eigenaren ook de belastingvoordelen zal ontvangen. Hoewel dit programma wordt beheerd door de staat Californië, elke lokale overheid heeft de controle over individuele contracten en eisen en in aanmerking te komen zal variëren per rechtsgebied. Niet alle regeringen zullen deelnemen aan het programma en geïnteresseerde partijen moeten voor meer informatie contact opnemen met hun lokale agentschap.

Bureau van de Historic Preservation
1725 23 St. Suite 100
Sacramento, CA 95816
916-445-7000
ca.gov

District of Columbia lager inkomen Woningbezit belastingaftrek

Dit belastingaftrek programma staat open voor huiseigenaren, zal gedeeld equity investeerders en non-profit organisatie aanmerking komende aanvragers niet te overdracht of recordation belasting te betalen voor vijf jaar. Qualifying kandidaten zullen beginnen met het ontvangen van de belastingaftrek op oktober 1. Om in aanmerking te komen voor dit programma, moet de aanvrager bezitten en wonen in het pand en het pand moet worden gewaardeerd op niet meer dan $ 320.000 in 2010. Eigenaren moeten ook een kwalificatie inkomen en zij moeten gelden voor het programma.

Bureau van Tax & Revenue
Bureau van de Chief Financial Officer
1101 4 St. SW Suite W270
Washington, DC 20024
202-727-4829
dc.gov

Share This Post