Index / Bedrijf / Belangrijke oorzaken van ongevallen op de werkplek

Share This Post

Bedrijf

Belangrijke oorzaken van ongevallen op de werkplek

Volgens Liberty Mutual Group, een van de grootste verzekeringsmaatschappijen, arbeidsongevallen kost werkgevers en werknemers een geschatte $ 40000000000 per jaar. Ongeveer 86 procent van deze ongevallen op de werkplek zijn bij veel werkomgevingen. M

Advertisement

Volgens Liberty Mutual Group, een van de grootste verzekeringsmaatschappijen, arbeidsongevallen kost werkgevers en werknemers een geschatte $ 40000000000 per jaar. Ongeveer 86 procent van deze ongevallen op de werkplek zijn bij veel werkomgevingen. Met een beetje vooruit denken en planning, kunt u voorkomen dat deze gemeenschappelijke arbeidsongevallen en zorgen voor een productievere en veiligere werkomgeving.

Voorkomende verwondingen in arbeidsongevallen

Een verscheidenheid van de verwondingen het gevolg zijn van ongevallen op de werkplek. Vaak ongevallen op de werkplek onder meer hoofdletsel, rug en nek verwondingen en verstuikingen of gebroken botten. Deze verwondingen kunnen worden voorkomen door op te merken onveilige situaties en handelingen op de werkvloer en het aanpakken van die voorwaarden met werknemers.

Handmatige bediening

Manueel hanteren verwondingen het gevolg zijn van de werknemers doet fysieke activiteit rond de werkplek zonder de juiste voorzorgsmaatregelen. Een van de meest voorkomende handleiding overhandigen letsel doet zich voor wanneer een werknemer probeert iets zwaars te tillen. Een manier om dit te vermijden is om alle medewerkers te instrueren hoe goed en door het verstrekken van onderrug ondersteuning harnassen voor werknemers die zware werk doen tillen.

Onveilige Werkomgeving

Veel ongelukken op de werkplek het gevolg zijn van de werkplek omgevingen die onveilig zijn. Common arbeidsongevallen als gevolg van een onveilige omgeving zijn onder andere werknemers worden geëlektrocuteerd of werknemers struikelen of uitglijden. Manieren om dit soort ongevallen op de werkplek te voorkomen zijn onder meer zorgt ervoor dat alle paden in een plaats van het bedrijfsleven zijn vrij van rommel, het controleren om ervoor te zorgen vloertegels zijn zelfs, en met behulp van borden aan te wijzen wanneer een vloer nat is.

Fatale en Traumatische Ongevallen

Traumatische of zwaar letsel komen vaker voor in de fabriek en ongeschoolde arbeider banen, zoals de bouw of de lopende band werk. Werknemers in deze gebieden gebruik maken van elektrisch gereedschap of werk rondom een ​​machine die alles van verbrokkeling kan leiden tot verlies van het leven. Een goede opleiding en regelmatige inspecties van de apparatuur zijn de sleutel tot het helpen voorkomen dat deze ongevallen.

Share This Post