Index / Ambachten / Beginnend Pottery Wheel Technieken

Share This Post

Ambachten

Beginnend Pottery Wheel Technieken

Het gooien van een pot met behulp van een aardewerk wiel is een sensuele, rommelig, bevredigende ervaring. De elegante potten die u ziet in mooie winkels zijn het resultaat van jarenlange ervaring, maar bijna iedereen kan de vaardigheden die nodig zi

AdvertisementHet gooien van een pot met behulp van een aardewerk wiel is een sensuele, rommelig, bevredigende ervaring. De elegante potten die u ziet in mooie winkels zijn het resultaat van jarenlange ervaring, maar bijna iedereen kan de vaardigheden die nodig zijn om stukken die kunnen worden gebruikt en genoten van te maken te leren.

Centreren Clay

Leren hoe je de Clay Center is een absolute vereiste, en het is een vaardigheid die een tijdje duurt te beheersen. Wanneer u eerst de klei te zetten op het wiel, slaan hem met kracht en proberen om het te krijgen op het midden van het wiel. Voordat u begint met het wiel, de vorm van de brok in een kegel.
Zodra de klei op het wiel, grofweg gecentreerd in een kegel, is het tijd om echt te centreren het. Je zult je handen en de klei nat en gebruik je volledige sterkte. Laat je handen tegen je dijen om stabiliteit te bieden. Je zult weten de klei in het midden wanneer je je handen er omheen kan wikkelen en het draait soepel.

Maak de Opening

Zodra de klei is gecentreerd, dan maak je de opening. Gebruik uw duim. Het is belangrijk om de duim zo stil mogelijk te houden, of de opening zal scheef zijn, en je hebt om het te sluiten, recenter en probeer het opnieuw. Om ervoor te zorgen uw duim nog, de rest die arm tegen je kant en houd de vrije hand tegen de arbeidersklasse de hand. Wees voorzichtig te diep naar beneden om niet te gaan, of uw stuk zal een bodem hebben. Zodra je het gat hebt gemaakt, met beide handen om het te verbreden. De vingers moet in het gat en de duim aan de buitenkant.

Pull Up the Walls

Dit zou een geleidelijk proces. Proberen te trekken te veel in een keer, vooral als je net leren, kan de muur om pure off of instorting veroorzaken. Plaats een hand aan de buitenkant en de andere aan de binnenzijde, met de duim over de bovenkant. Laat de handen tegen elkaar voor de stabiliteit.

Verfijnen van de Base en Top

Zodra de muur is ongeveer 1/4 inch dik helemaal naar boven, moet u de basis te knippen die dikte overeenkomen. Als de top is niet eens, gebruik dan een naald om het niveau.

Vorm het Piece

Druk op de binnenkant van het stuk te verbreden. Druk op de buitenkant om het te versmallen. Gebruik lichte druk om een ​​ineenstorting te voorkomen. Wanneer het stuk is gevormd naar uw tevredenheid, schuift een draad onder de voet en zet het opzij te harden.

Share This Post