Index / Huis / Before & After: Zet een oude kabinet in een Kid's Kitchen

Share This Post

Huis

Before & After: Zet een oude kabinet in een Kid's Kitchen

Je houdt van je oude entertainment center, maar het is helaas verouderd omdat je een flatscreen-tv gekocht geweest. Gelukkig, een heel nieuw leven wacht het als een schattig spel keuken voor kinderen. Deze schat transformatie geeft je een tweede kans

Advertisement

Je houdt van je oude entertainment center, maar het is helaas verouderd omdat je een flatscreen-tv gekocht geweest. Gelukkig, een heel nieuw leven wacht het als een schattig spel keuken voor kinderen. Deze schat transformatie geeft je een tweede kans om een ​​geliefde voorwerp te gebruiken, want soms eens alleen is niet genoeg. U kunt ook geld terug te verdienen niet een keer, maar twee keer, met de Citi Double Cash-kaart-verdien 1% bij aankoop en nog eens 1% wanneer u een betaling in de richting van uw aankopen-groot of klein maken.

Reinig de behuizing grondig en verwijder alle scharnieren, handvatten en knoppen. Bewaar de hardware voor later gebruik. Zand licht en veeg al het stof met een tack doek. Hoewel er veel verf op de markt die primer in hun formule omvatten, is het een goed idee te rollen op een jas van een goede één primer aan de finish en klaar om het stuk voor verf te verzegelen. De finish veel misbruik te nemen, omdat het zal worden gebruikt als speelgoed.

Verf het kabinet een kleur naar keuze. De belangrijkste lichaam kan worden uitgerold, maar je moet een borstel te gebruiken voor de trim en kleine gebieden om te zorgen dat u een goede dekking. Denk aan het schilderen kleuren die geschikt zijn voor het gebied, zoals wit in de koelkast en zwarte in de oven. Verf alle planken en deuren ook.

Voor de deur van de koelkast, snijd een pine panel ongeveer 1 "kleiner in elke dimensie dan de grootte van de oorspronkelijke deur. Snij stukjes van 1 1/4" round trim het kozijn. Lijm en spijker de stukjes op hun plaats. Vul eventuele scheuren of knopen met stopverf en zand glad als het droog. Knip het paneel op ongeveer een derde van de lengte van de vriezer deur. De onderste twee derde zal de koelkast deur. Verf beide stukken in uw gekozen kleur.

De wastafel is een plastic keuken kom, maar het kan ook een roestvrij stalen kom te zijn. Zet de kom op zijn kop in de kast en trek een cirkel rond de rand met een potlood. Teken een tweede cirkel ongeveer 3/8 "in de eerste cirkel, die nu uw snijlijn zal zijn. Boor een gat in de kast binnen de cirkel uit te snijden. Zet het mes van een puzzel in het gat en snijd langs de potlood snijlijn. Zand uit bramen of splinters. kan qua schaal permanent worden gemonteerd met de bouw lijm of links worden verwijderd voor reiniging.

Snij een 1 1/4 "gat in het midden achterkant van de gootsteen locatie om een ​​wastafel kraan te monteren. Gebruik een kapotte kraan of een gekocht bij een kringloopwinkel of wederverkoop store.

Knip een stuk masonite of 1/4 "multiplex naar de achterkant van de kast. Glue fit en nagel een houten omlijsting naar het midden van de ruimte en trim uit het centrum met een decoupeerzaag. Dit zal het keukenraam zijn. Mount dit met de achterzijde van de behuizing met kleine nagels.

Maak de scharnieren en spuit verf indien nodig. Wanneer verplaatsingswerken de deuren, bevestig het scharnier aan de deur en dan houdt het op zijn plaats, schroef het scharnier aan het frame. Verplaats de scharnieren aan de onderkant van de deur.

Kies een stof of keukenpapier om de gordijnen zijn. Zoom de zijkanten, bodem en top met een zak. Gebruik een plug staaf door het vak voor het gordijn staaf en hang het aan kop haken gemonteerd op de bovenste hoeken van het beeld.

Knip en monteer een stuk zelfklevende vinyl op de ovendeur en een ander stuk voor de kachel top te passen. Snijd cirkels uit ambachtelijke schuim en lijm ze aan elkaar voor de kachel branders. Mount knoppen op ringen, zodat zij zal blijken als echte fornuis handvatten.

Hergebruik de originele handvatten en knoppen of de aankoop van meer moderne. Voeg cup haken aan gereedschap en een bord op te hangen aan de boodschappenlijstjes te houden.

Share This Post