Index / Eten drinken / Beef Lever Vs. kalfslever

Share This Post

Eten drinken

Beef Lever Vs. kalfslever

Het eten van rundvlees en kalfslever heeft grote voedingswaarde en beide zijn gunstig voor de menselijke gezondheid. In 1934, at lever ontdekt als een effectieve behandeling van anemie. Rundvlees lever is afkomstig van volwassen koeien en kalfslever

AdvertisementHet eten van rundvlees en kalfslever heeft grote voedingswaarde en beide zijn gunstig voor de menselijke gezondheid. In 1934, at lever ontdekt als een effectieve behandeling van anemie. Rundvlees lever is afkomstig van volwassen koeien en kalfslever komt van jongere koeien genaamd kalveren (jonger dan 1 jaar).

Rundvlees

Runderlever bevat een hoog gehalte aan eiwitten. Een portie bevat de volledige aanbevolen dagelijkse waarde van eiwitten in het menselijke dieet. Runderlever is minder duur dan kalfslever.

Kalf

Kalfslever bevat ook dezelfde voedingsstoffen als rundvlees lever. Kalfslever wordt beschouwd als een delicatesse, als gevolg van de zachte structuur en zoetere smaak. Het is ook minder toxisch aangezien het kalf niet lang genoeg woont mogelijke pesticiden opbouw in haar organen accumuleren.

koken

De meest populaire manier lever gaar is met uien en jus. Het kan worden gegrild of gebakken. Lever heeft weinig vet en is het best gekookt op een laag vuur; indien gaar, kan het moeilijk worden.

voordelen

Lever heeft vitaminen en mineralen die essentieel zijn voor een goede gezondheid. B6, B12 en foliumzuur zijn gevonden in de lever. Deze vitaminen zijn gevonden om risico's van hartaanvallen verminderen. Lever bevat ook vitamine C, vitamine A en niacine.

Geschiedenis

Ongeveer 4000 jaar geleden, kalveren en koeien werden gedomesticeerd in Turkije en Griekenland en gegeten voedsel. Vandaag, lever (vooral kalfslever) wordt gegeten in landen over de hele wereld, waaronder Oostenrijk, Duitsland, Italiƫ en Frankrijk.

Share This Post