Index / tech / Basisfuncties van de Microsoft Visual FoxPro

Share This Post

tech

Basisfuncties van de Microsoft Visual FoxPro

Microsoft Visual FoxPro is een database management systeem (DBMS). De nieuwste versie van Visual FoxPro beweert dat gebruikers meer snelheid, flexibiliteit en macht dan zijn voorgangers geven. Het biedt objecten en gebeurtenissen modems waarmee u te

Advertisement

Microsoft Visual FoxPro is een database management systeem (DBMS). De nieuwste versie van Visual FoxPro beweert dat gebruikers meer snelheid, flexibiliteit en macht dan zijn voorgangers geven. Het biedt objecten en gebeurtenissen modems waarmee u te maken en applicaties snel aan te passen.

Object Oriented Development

Visual FoxPro biedt sterke object-geori├źnteerde kansen ontwikkeling als gevolg van de beschikbaarheid van de visuele hulpmiddelen, OOP taal, en ge├»ntegreerde debugger. Met behulp van de debugger, kunt u testen uw ontwerp en code, evenals vangst syntaxisfouten gemakkelijk. Het bevat ook OOP functies zoals overerving, polymorfisme, inkapseling en sub-classing.

Rapid Application Development

Visual FoxPro biedt een lokale database-engine voor RAD voor, zodat uw ontwikkelaars niet nodig om continue toegang tot dure database-diensten. Een ontwikkelaar kan een aanvraag voor lokale gegevens maken en dan later converteren naar een andere database. U kunt een groot formaat lokale database te maken met maximaal 255 velden per record, 1 miljard records per tafel en een maximale bestandsgrootte van 2 GB per tafel.

Verenigbaarheid

U kunt upsizing wizards Visual FoxPro gebruiken voor het porteren van een lokale database naar een Oracle of SQL Server. U kunt ook verbinding maken met een back-end ODBC-gegevensbron. Visual FoxPro kan ook communiceren met andere componenten en producten als server en als client met behulp van COM (Component Object Model) technologie.

Share This Post