Index / Feesten & mee naartoe / Bar Hop Ideeën voor een 21ste Verjaardag

Share This Post

Feesten & mee naartoe

Bar Hop Ideeën voor een 21ste Verjaardag

Een 21e verjaardag staat voor zo veel dingen. Het is een mijlpaal verjaardag die volwassenheid officieel vertegenwoordigt. Op 21 jarige leeftijd bent u in staat om legaal te kopen en alcohol drinken. Bar in de hoop is een veel voorkomende manier waar

AdvertisementEen 21e verjaardag staat voor zo veel dingen. Het is een mijlpaal verjaardag die volwassenheid officieel vertegenwoordigt. Op 21 jarige leeftijd bent u in staat om legaal te kopen en alcohol drinken. Bar in de hoop is een veel voorkomende manier waarop veel 21-jarigen graag hun nieuw gevonden volwassenheid te vieren.

Scavenger Hunt Bar Hop

Voeg een beetje van opwinding en creativiteit om uw bar in de hoop ervaring. Maak een kroegentocht speurtocht voor alle gasten om te spelen. De speurtocht kan omvatten taken, zoals het verzamelen van specifieke bier caps, het verzamelen van handtekeningen van 10 personen waarvan de naam begint met een "S" en serenade een wildvreemde die ook 21 jaar oud. Verdeel de groep tot in tenminste twee teams. Bezoek ten minste drie bars om de speurtocht te voltooien. Het eerste team dat de speurtocht te voltooien wint een prijs en opscheppen voor de nacht.

Party Bus

Het huren van een partij bus is een verantwoorde manier van bar gehoopt. Het kan ook leuk zijn - net als een feest op wielen. Dek de binnen- en buitenkant van de bus in 21ste verjaardag decor. De voorraad van de bus met diverse alcoholische en non-alcoholische dranken. Breng wat van uw favoriete muziek te spelen. Deze partij bus zal u toelaten om veilig te reizen naar elke bar, hop terug op de partij bus en feest wat meer tot je de volgende bar te bereiken. Deze bussen meestal plaats aan maximaal 30 personen en moeten worden gehuurd voor een minimum van vier tot vijf uur.

Aangepast T-shirts

Maak aangepaste T-shirts. Hebben alle gasten die aanwezig zullen zijn dezelfde kleur T-shirts die een bericht weer te dragen. Het bericht kan er iets als "Forever 21" of worden "John's Entourage." John kan worden vervangen door de naam van de verjaardag persoon. Dit zal u helpen uw gasten te identificeren wanneer u uit of het echt druk is. Heeft u een wedstrijd en bieden een prijs uit aan de persoon die krijgt de meeste handtekeningen op hun T-shirt tegen het einde van de nacht.

Share This Post