Index / Persoonlijke financiën / Bankrekening Feiten

Share This Post

Persoonlijke financiën

Bankrekening Feiten

Er zijn verschillende betaalrekeningen u bij een bank kunnen openen. Soms moet je met een bank vertegenwoordiger te spreken om te zien wat de mogelijkheden en voordelen zijn voor de specifieke producten. Het merendeel van de controle van de rekeninge

Advertisement

Er zijn verschillende betaalrekeningen u bij een bank kunnen openen. Soms moet je met een bank vertegenwoordiger te spreken om te zien wat de mogelijkheden en voordelen zijn voor de specifieke producten. Het merendeel van de controle van de rekeningen zal verschillende functies hebben. U kunt kijken naar de kenmerken van een zakelijke bankrekening als u op zoek bent naar een account die past bij uw zakelijke behoeften.

minimum Balance

Sommige controle van de rekeningen zal een minimum saldo vereist hebben. Als je hieronder dat evenwicht, zal uw account in rekening worden gebracht elke factureringscyclus dat uw saldo blijft onder dat minimum.

controles

Wanneer u een bankrekening te openen, zult u worden uitgegeven cheques waarmee u verschillende schuldeisers te betalen. Als u nodig hebt om controles herschikken, zullen sommige accounts een vergoeding en andere accounts kunt u de volgorde gratis.

Debetkaarten

U kunt ook een schuld-kaart uitgegeven met een bankrekening, die u zal toestaan ​​om transacties zoals stortingen, opnames en betalingen. Als u van uw bank ATM te gebruiken, zult u niet in rekening worden gebracht. Met behulp van ATM een andere bank zou kunnen een vergoeding in rekening brengen.

vergoedingen

Als u een cheque voor meer dan de balans te schrijven in uw bankrekening, betaalt u een niet-voldoende middelen vergoeding.

Kaskrediet Protection

U kunt zich aanmelden voor debetstand bescherming, waardoor je een lijn van het krediet is aangesloten op uw bankrekening naar de rekening van overdrafting houden geeft.

Share This Post