Index / Eten drinken / Banana Cream Glimmertjes Recept

Share This Post

Eten drinken

Banana Cream Glimmertjes Recept

Rijpe bananen, room, vanille, kaneel en suiker zijn alles wat je nodig hebt om een ​​heerlijke, licht en luchtig banaan crème glazuur te maken. Dit recept is voldoende om 24 cupcakes of 1 grote taart vorst te maken - dus je hebt genoeg bij de hand om

Advertisement

Rijpe bananen, room, vanille, kaneel en suiker zijn alles wat je nodig hebt om een ​​heerlijke, licht en luchtig banaan crème glazuur te maken. Dit recept is voldoende om 24 cupcakes of 1 grote taart vorst te maken - dus je hebt genoeg bij de hand om zoet slather over al uw gebakken goederen.

Wat je nodig hebt

2 grote rijpe bananen 16,2 ounces (480 milliliter) koude slagroom 2,1 ounces (60 gram) kristalsuiker 1 theelepel vanille-extract 1/2 theelepel gemalen kaneel, optioneel

Stap 1: Pureer de bananen

In een middelgrote kom, mash bananen tot ze glad.

Stap 2: Zeef de Mashed Bananas

Stel een fijne zeef in een middelgrote kom. Giet de gepureerde bananen in de zeef en gebruik een vork om krachtig te duwen door tot je een gladde banaan puree op de bodem van de kom. Opzij zetten.

Stap 3: Klop de room

In de kom van een stand mixer uitgerust met de garde bijlage of met een handheld elektrische garde, klop de crème op medium snelheid tot het begint te verdikken en vorm zachte pieken.

Stap 4: Voeg de suiker en smaakstoffen

In een gestage stroom, voeg de suiker. Klop tot gecombineerd, en voeg vervolgens in de vanille (en kaneel, als het gebruiken).

Stap 5: Voeg de banaan

Klop op hoge snelheid, totdat medium pieken, voeg dan in de geprakte bananen. Blijven klop op hoge snelheid, totdat de geprakte banaan gelijkmatig is verdeeld en het mengsel glad en dik, 30 tot 45 seconden. Uw glimmertjes er nu klaar gebruik met uw favoriete gebak.

Tip

Voor het beste resultaat, Klop de slagroom net voor het berijpen uw taarten of cupcakes. U kunt ook ontspannen de crème in de koelkast voor gebruik. Als je hebt gemerkt dat het iets leegloopt, klop nogmaals om de stijve pieken zich vormen.

Share This Post