Index / Huis / Badkamer Gootstenen: Gietijzer vs. China

Share This Post

Huis

Badkamer Gootstenen: Gietijzer vs. China

Het kiezen van het juiste type van zinken naar een badkamer te passen is erg belangrijk zowel in termen van effectiviteit en uitstraling. Gietijzer en china wastafels zijn beide zeer populair geworden opties. Samenstelling Gietijzer spoelbakken gemaa

Advertisement

Het kiezen van het juiste type van zinken naar een badkamer te passen is erg belangrijk zowel in termen van effectiviteit en uitstraling. Gietijzer en china wastafels zijn beide zeer populair geworden opties.

Samenstelling

Gietijzer spoelbakken gemaakt door bekleden gietijzer met een laag email. China gootstenen zijn meestal gemaakt van porseleinen, die vaak verschijnt keramiek.

Duurzaamheid

Gietijzeren putten zijn duurzamer dan porseleinen wastafels als gevolg van de cast ijzeren frame die hen ondersteunt. Porseleinen wastafels hebben meer kans op schade bij een botsing te ontvangen.

Uiterlijk

Zowel gietijzer en china wastafels hebben een gladde, glanzende kwaliteit over hen die fijne en mooie kijkt. Beide types sink kan ook worden aangepast aan het thema bijna elk huis's passen.

schoonmaak

De gladde textuur van zowel gietijzer en china zinkt maakt ze zeer eenvoudig te reinigen, maar beide zijn ook gevoelig voor krassen en chippen. Het is het beste voorzichtig beide typen gootsteen niet bloot aan agressieve schoonmaakmiddelen te zijn.

Gewicht

Als gevolg van de cast ijzeren frame onder het glazuur, gietijzer spoelbakken zijn zwaarder dan china wastafels. Dit kan resulteren in een noodzakelijke contrasteun toegevoegd aan een ongeluk kan worden ver- kregen.

Share This Post