Index / Elektronica / Automatiseer Social Media en geniet van de zomer

Share This Post

Elektronica

Automatiseer Social Media en geniet van de zomer

De zomer is officieel in volle gang, die, naar ik hoop, betekent lange zonnige dagen, uitstapjes naar het strand, fruitige drankjes en ... Twitter updates? Facebook, Twitter en andere sociale media netwerken zijn geworden alles verterende in ons leve

AdvertisementDe zomer is officieel in volle gang, die, naar ik hoop, betekent lange zonnige dagen, uitstapjes naar het strand, fruitige drankjes en ... Twitter updates? Facebook, Twitter en andere sociale media netwerken zijn geworden alles verterende in ons leven, maar wordt verslaafd aan onze updates, tweets en posts niet precies zorgen voor een ontspannen zomer.

Dus misschien is het tijd voor zonnebrandcrème, limonade, en herijking van uw social media strategie. Met de hulp van een aantal handige tools, kunt u actief op sociale netwerken blijven zonder gebonden te zijn aan uw telefoon of computer. Er zijn vele apps en diensten nu kunt u uw feeds en updates automatiseren, en indien goed gebruikt, kan een geweldige manier om uw aanwezigheid te behouden, terwijl u werkt aan uw teint zijn.

Hier zijn een paar om te controleren:

Postcron is een app waarmee je je berichten te automatiseren op uw Facebook-profiel, pagina's, Twitter of LinkedIn. U maakt gewoon de inhoud die u wilt posten, aangeven wanneer je het wilt plaatsen en je bent klaar.

Smart Twitter voor Pages kunt u updates van je Twitter-pagina automatisch publiceren op uw Facebook-pagina. Hou er rekening mee dat het niet zal publiceren @ antwoorden, hashtags of retweets.

Tot slot, TweetDeck en Hootsuite zijn waarschijnlijk de twee meest populaire platforms voor het beheer van uw drukke sociale media leven op Twitter. Beide bieden de mogelijkheid om tweets en updates automatiseren, het belangrijkste verschil is dat Hootsuite is web-based, terwijl TweetDeck is een desktop applicatie (waardoor het minder populair bij zakelijke gebruikers die vaak niet toegestaan ​​om apps te downloaden op hun eigen). Beide bieden de mogelijkheid om te publiceren naar Facebook pagina's.

Het belangrijkste ding in gedachten te houden met geplande updates is dat je niet wilt dat het lijkt alsof je aan het lunchen (hoewel je bent). Dus wees posten af ​​en toe een shout-out aan vrienden, grote artikelen van websites die u wilt, en andere altruïstische tweets, zodat het er niet uitziet alsof je robots hebt verlaten verantwoordelijk voor uw social media kanalen.

En dan ook aangeven wat bedachtzame maar "evergreen" berichten, en dan achterover leunen, ontspannen, en laat al die automatisering doen het werk voor u. Vrolijke zomer!

Share This Post