Index / Cars / Auto Invoice Vs. MSRP

Share This Post

Cars

Auto Invoice Vs. MSRP

Bij de aanschaf van een voertuig, je wilt de beste deal mogelijk te krijgen, wat betekent dat het begrijpen van het verschil tussen de factuurprijs en de fabrikant van een voertuig adviesprijs of MSRP. De laagste van de twee zal altijd de factuurprij

Advertisement

Bij de aanschaf van een voertuig, je wilt de beste deal mogelijk te krijgen, wat betekent dat het begrijpen van het verschil tussen de factuurprijs en de fabrikant van een voertuig adviesprijs of MSRP. De laagste van de twee zal altijd de factuurprijs, dat is de prijs op de factuur die wordt geleverd met de auto naar de dealer te zijn. Het moet vertegenwoordigen wat de dealer betaald voor de auto, maar dit is niet altijd het geval. Echter, als u uw auto te kopen binnen de $ 250 van de factuur prijs, u waarschijnlijk kreeg een goede deal.

Theoretisch, het voertuig gefactureerde prijs, ook wel bekend als dealer kosten, is het bedrag dat een dealer betaald de fabrikant voor het voertuig. Echter, is deze prijs niet in steen gebeiteld en kan eigenlijk lager dan wat wordt weergegeven op het geleverd met de auto naar de dealer factuur. Bijvoorbeeld, kan de fabrikant het erover eens naar de dealer verkopen een bepaald voertuig model bij $ 500 hieronder factuur als hij akkoord gaat met 100 modellen te kopen van de fabrikant. Een fabrikant kan ook een auto te verkopen onder de factuur als het niet goed, zowel regionaal verkoopt, nationaal of op een bepaalde dealer, of het model van het voorgaande jaar. Ten slotte kan een fabrikant ook geld aan de dealer om zaken als reclame en algemene kosten, ter compensatie van de verkoopprijs om deze onder te brengen factuur te dekken.

De fabrikant adviesprijs is precies dat - een suggestie. De adviesprijs is wat de fabrikant denkt dat de auto moet worden verkocht in de markt, en is meestal duizenden meer dan de factuurprijs. De adviesprijs wordt weergegeven op de auto en wat potentiële autokopers te zien bij het inspecteren van de inventaris van een dealer's. De dealer is echter niet verplicht om een ​​voertuig te verkopen aan deze prijs.

Share This Post