Index / Huis / Australische Outback Decorating Ideas

Share This Post

Huis

Australische Outback Decorating Ideas

De essentie van de Australische outback met warme aardetinten en de rijke, organische texturen van de Australische bush. Omvatten een mix van elementen geïnspireerd door de rustieke levensstijl van remote outback vee-stations en de aboriginal cultuur

AdvertisementDe essentie van de Australische outback met warme aardetinten en de rijke, organische texturen van de Australische bush. Omvatten een mix van elementen geïnspireerd door de rustieke levensstijl van remote outback vee-stations en de aboriginal cultuur.

Natural Inspiration

De Sunbaked aarde en vurige zonsondergangen van de outback te inspireren tinten van oranje, karmozijnrood, roest en terra-cotta. Gebruik deze kleuren op de muren, stoffen of meubelstoffen. Onder meer glas of keramiek accenten van heldere kobalt blauw aan de uitgestrektheid van de hemel te vertegenwoordigen. Hoewel een groot deel van deze woestijn heeft een dorre, woestijnklimaat, een ruim aanbod van regen produceert een verscheidenheid aan vegetatie. Velden van bloeiende wilde bloemen, grasland en struiken te inspireren een reeks van aardachtige greens en gouden geel met delicate accenten van paars en roze tinten. Omvatten een mix van bloemen groen met ongebruikelijke uitziende kamerplanten, vazen ​​van gedroogde riet en zijden bloemen. Vertegenwoordigen oude rotsformaties met stenen fineer panelen of bakstenen.

rustieke Elements

Outback vee stations hebben veel overeenkomsten met de ruige levensstijl van de westerse veeboerderijen in de Verenigde Staten. Een-verhaal ranch-stijl huizen en andere bijgebouwen vaak voorzien van golfplaten daken. Hout en metaal vaak worden hergebruikt als gevolg van het isolement van de outback. Maak een gelijkaardige look met teruggewonnen houten vloeren of lambrisering en schuur houten meubilair. Bedek de bodem van een kookeiland met golfplaten of gebruik het onder een stoel rail. Hang een lasso touw als kunst aan de muur en voeg een paar van de outback-stijl hoeden aan een houten kapstok. Overweeg een koeienhuid vloerkleed of rustieke lederen bekleding. Houd een ontspannen sfeer met casual, comfortabele meubels die zou passen in een Land-achtige omgeving.

inheemse Art

Geef een outback-achtige kamer een authentieke sfeer met ten minste één stuk van de aboriginal art. Aboriginal cultuur is een van de oudste in de wereld en is sterk geworteld in het concept van de Droomtijd, die de natuur verweeft met geestelijke afkomst. Dit geloof systeem wordt uitgedrukt door middel van verhalen, dans, muziek en dot schilderijen. Hang een origineel punt het schilderen op canvas of ontworpen druk van een punt het schilderen. Didgeridoos, muziekinstrumenten gemaakt van eucalyptushout, kunnen worden verfraaid met stip schilderijen en maak indrukwekkende kunst aan de muur bij montage. Lean een didgeridoo terloops in een hoek of tegen een boekenkast voor een cultureel accent.

extra Accents

Bind kleurenpalet van de kamer met een paar ingelijste foto's van outback bezienswaardigheden. Een schot van Ayers Rock of Uluru bij zonsondergang, of de ruige rotsen van Chambers Pillar ingelijst in rustieke houten bieden outback ambiance. Afspiegeling van de ironische humor van Aussie cultuur met een kangoeroe-crossing teken over een ingang. Sculpturen, beeldjes of kleine ingelijste foto's van dingo's, emoes, kangoeroes, krokodillen en wombats te maken ongewone accenten op een plank of boekenkast. Zorg voor inspirerende lectuur met een paar koffie-tafel boeken over de Australische outback of ongeveer Aboriginal kunst en cultuur.

Share This Post