Index / Gezondheid / Atheroomcyste Alternatieve Behandeling

Share This Post

Gezondheid

Atheroomcyste Alternatieve Behandeling

Atheroomcyste zijn zakken van keratine die zich ontwikkelen onder de huid in de haarfollikel. Meestal in de oksel of lies of achter het oor, kunnen deze cysten vormen overal op het lichaam, waarschijnlijk door unshed huidcellen en olie. Ze worden vaa

AdvertisementAtheroomcyste zijn zakken van keratine die zich ontwikkelen onder de huid in de haarfollikel. Meestal in de oksel of lies of achter het oor, kunnen deze cysten vormen overal op het lichaam, waarschijnlijk door unshed huidcellen en olie. Ze worden vaak in combinatie met acne rosacea. Een soortgelijke, maar meer ernstige aandoening heet hidradenitis suppurativa. Daarbij kan de cysten komen in groepen en kan slopende.

Allopathische Methoden van Behandeling

De medische gemeenschap heeft een bereik van behandeling voor Atheroomcyste. Terwijl de cyste klein is, kan uw arts een antibioticum zalf voorschrijven of adviseren u te wachten en te zien of het lost op zijn eigen. Als de cyste niet is opgelost, kan het groot genoeg is om de verwijdering moeten groeien. Uw arts maakt een incisie, riool de keratine, en verwijdert de sac dat de lijnen van de cyste om herhaling te voorkomen.

Klei en Colloïdaal zilver

Soms operatie geen wenselijke optie, of vanwege de hersteltijd of de kosten. Sommige mensen hebben goede resultaten met bentoniet klei intern en extern gebruikt had. Klei wordt vaak gebruikt voor de behandeling van huidaandoeningen zoals acne en eczeem en kunnen helpen om "opdrogen" van de cyste zo lost op zichzelf. Bentonietklei is aangetoond doden bacteriën zoals staphylococcus, die de follikels besmet in de eerste plaats (Howard Lind, Lind Laboratories, Brookline, MA, 1961) kunnen veroorzaken.

Colloïdaal zilver is 99 procent zuiver zilver, dat is verwerkt met een elektrische stroom en gemengd met gezuiverd water. Men denkt ter verbetering van gezondheid op een aantal manieren, waaronder ontgiften van het systeem en genezende wonden zoals Atheroomcyste. Volgens de gebruikers van deze remedie, het werkt snel en helpt bij het voorkomen van toekomstige uitbraken.

andere remedies

Epsom zouten zijn een betrouwbare oplossing voor het tekenen uit infecties van de huid. Voor Atheroomcyste of kookt / karbonkels, baden dagelijks in zeer warm water met bitterzout gemengd volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Kurkuma is een andere gesuggereerd behandeling. Deze prikkelende kruid, vaak gebruikt in de Indiase keuken, is ook al eeuwenlang gebruikt voor de behandeling en acne en andere verstoringen van de huid te voorkomen. Neem het intern, ½ theelepel van het poeder gemengd met ½ kopje melk tweemaal daags gedurende 10 dagen.

Identificatie

Het kan alarmerend om een ​​forfaitaire onder de huid te vinden. Er zijn een paar manieren om te controleren of het een gewoon een Atheroomcyste of iets meer serieus. Atheroomcyste zijn niet pijnlijk. Goed beweeglijk ook onder de huid. Als het vaste druipt of pijn, of wanneer ze in groepen en ontwikkeling "sinussen," of tunnels verbinden, is waarschijnlijk een geval van hidradenitis suppurativa zijn. Als de cyste is hard en niet gemakkelijk te verplaatsen, moet u nog een biopsie gedaan in geval is het een tumor.

overwegingen

Atheroomcyste zijn geen ernstige gezondheids-zorg. Tenzij ze een cosmetische ergernis of optreden in een plaats waar de kleding zal je irriteren, kan de behandeling niet nodig. Probeer niet de cysten zelf om uit te lekken. Als de sac dat de cyste omhult niet wordt verwijderd, zal het waarschijnlijk terug te keren, tenzij je boven een van de middelen te gebruiken om de keratine van het vullen van het weer op te houden.

Share This Post