Index / Huis / Asphalt Driveway Levensduur

Share This Post

Huis

Asphalt Driveway Levensduur

Als een strikte handhaving en afdichting schema is aangehouden gedurende de levensduur van een asfalt oprit, kunnen ze duren enkele decennia. Ze worden doorgaans beoordeeld duren tussen 10 en 30 jaar. Sealing Het handhaven van een consistente afdicht

AdvertisementAls een strikte handhaving en afdichting schema is aangehouden gedurende de levensduur van een asfalt oprit, kunnen ze duren enkele decennia. Ze worden doorgaans beoordeeld duren tussen 10 en 30 jaar.

Sealing

Het handhaven van een consistente afdichting schema op een asfalt oprit is van essentieel belang om te voorkomen dat voortijdig verslechtert. Asfalt opritten vereisen re-afdichting om de twee tot drie jaar. Sealants kan kosten ongeveer $ 5 per vijf-pond emmer die kan dekken tot 400 vierkante voet van asfalt oprit.

Onderhoud

Asfalt opritten zijn relatief gemakkelijk te onderhouden; ze kunnen worden geveegd met een bezem en gespoeld met een tuinslang. Het nemen van een goede verzorging van een asfalt oprit kan de levensduur sterk verhogen.

overwegingen

Oudere asfalt wordt meer gevoelig voor scheuren, dus wordt het steeds belangrijker om te zorgen voor de oprit te nemen naarmate het ouder wordt. Scheuren dient onmiddellijk te worden behandeld als ze kunnen leiden tot grotere problemen.

Kosten

In vergelijking met andere materialen zoals beton, asfalt is een relatief goedkoop materiaal voor bestrating oprit. Het hebben van professionals effenen een asfalt oprit kan een consument tussen de $ 1 en $ 5 per vierkante voet, welke materialen en arbeid inclusief kosten.

feiten

Asfalt opritten bestaan ​​uit ongeveer 20 procent grind of zand en 80 procent koolstof. Omdat het oppervlak van asfalt is zo donker, sneeuw smelt sneller dan bij andere opritten van beton en andere materialen.

Share This Post