Index / tech / ASIO Compatibel Geluidskaarten

Share This Post

tech

ASIO Compatibel Geluidskaarten

Een Audio Stream Input / Output (ASIO) driver kunnen profiteren iedereen die muziek op te nemen op een pc. Ontwikkeld door Steinberg, de ASIO driver wordt rechtstreeks aangesloten op de hardware, het verstrekken van een high-fidelity en low-latency v

AdvertisementEen Audio Stream Input / Output (ASIO) driver kunnen profiteren iedereen die muziek op te nemen op een pc. Ontwikkeld door Steinberg, de ASIO driver wordt rechtstreeks aangesloten op de hardware, het verstrekken van een high-fidelity en low-latency verbinding met de computer geluidskaart. Muzikanten en geluidstechnici kunnen audio direct verwerken zonder externe apparaten. Mac- en Linux-gebruikers niet nodig om een ​​ASIO driver te gebruiken, aangezien hun besturingssystemen hebben geen last van latency problemen.

Audigy 2

De Creative Labs Sound Blaster Audigy 2 geluidskaart, ingeschakeld met geavanceerde Revolution 24-bit audio-fidelity, met 192 kHz in stereo en 96 kHz in 5.1-kanaals surround, maakt het de enige kaart in zijn soort voor pc's. Het heeft de meest geavanceerde geluidskwaliteit van de Sound Blaster-kaarten. Functies zijn onder meer de bibliotheek zoeken, automatisch afspeellijsten volume matching en gesis verwijdering om MP3's.

Echo Mia

De Mia heeft een 24-bit / 96 kHz converters en 106 dB dynamisch bereik. Compatibel met Windows 95 en hoger, en Macintosh OS 8 en later, het werkt met de meeste multitrack software. Functies zijn onder meer mogelijkheid om verbinding te maken met andere audio-apparatuur, latency controle tot bijna nul, en de mogelijkheid om in een keer af te spelen meer dan één applicatie.

Motu

De Motu 896mk3 audio-interface voorziet de gebruiker met 24-bit / 192 kHz opnemen en afspelen op acht kanalen. Het kan verbinding maken met alle studio-apparatuur en audio-software, op Macintosh en Windows. De 896mk3 is uitgerust met effecten waaronder reverb, equalizer en twee soorten compressie.

M-Audio

De M-Audio Audiophile 2496 24-bit / 96 kHz geluid adapter heeft een eenvoudigere input / output-configuratie dan andere Delta kaarten. Alle computersystemen en grote software programma's kunnen gebruik maken van de Audiophile 2496. Inbegrepen bij de geluidskaart is Ableton Live Lite software voor het produceren van muziek. Zoals alle Delta kaarten, bevat een bedieningspaneel met instellingen voor de klok bemonsteringsfrequenties, buffers en signaalniveaus voor elke ingang en uitgang omvat.

SEK'D

De SEK'D Siena acht-kanaals, 24-bit / 96 kHz-interface heeft twee MIDI-poorten voor de integratie van analoog opnemen en digitale sequencing. Geschikt voor Windows 95 en 98 gebruikers, de geluidskaart heeft zero-latency monitoring en staat garant voor nauwkeurige sample en fase synchronisatie wanneer meerdere kaarten zijn aangesloten.

Tascam

De Tascam US-428, een 24-bit / 48 kHz USB-geluidskaart, heeft vier audiokanalen. Het wordt geleverd met een aangepaste versie van Cubasis VST van Steinberg voor opname en sequencing. De PC- en Macintosh-compatibele geluidskaart heeft controllers voor EQ, aux en pan. Hardware functies zijn onder meer knoppen voor mute / solo en zoek, onbeperkt oevers van acht faders en 32 kanalen van MIDI input / output.

Yamaha

De Yamaha DSP Factory DS2416 biedt acht tracks voor opname en 16 voor het afspelen, met 32-bits hifi plus 24 digitale zenders. Voor gebruik op Windows 95 en 98 en Macintosh-besturingssystemen, de kaart werkt met behulp van een eigen stroombron zijn om de prestaties te verbeteren. De DS2416 bevat 12 reverb-effecten, 11 soorten modulatie, twee vervormingen, drie dynamiek types en 12 combinatie-effecten.

Share This Post