Index / Persoonlijke financiën / Ashford University Beurzen

Share This Post

Persoonlijke financiën

Ashford University Beurzen

Ashford University, opgericht in 1918, is een particuliere, vier jaar college zich in Clinton, Iowa. Het college biedt 25 opleidingen. Collegegeld kost $ 7.860 per semester, op basis van cijfers van het schooljaar 2010-11. Veel studenten gebruik make

Advertisement

Ashford University, opgericht in 1918, is een particuliere, vier jaar college zich in Clinton, Iowa. Het college biedt 25 opleidingen. Collegegeld kost $ 7.860 per semester, op basis van cijfers van het schooljaar 2010-11. Veel studenten gebruik maken van de financiële steun om hen te helpen betalen voor hun hbo-opleiding in Ashford. Een vorm van hulp komt rechtstreeks van de school, die een select aantal studiebeurzen aan studenten aanbiedt. De primaire beurzen aangeboden door Ashford University zijn gebaseerd op de academische prestaties. Ze zijn alleen beschikbaar voor on-campus studenten. Studenten die strikt nemen van online cursussen niet in aanmerking voor de beurzen. Geen van de beurzen te dekken kosten, boeken of kost en inwoning.

President's Scholarship

Scholarship van de Voorzitter op Ashford University is beschikbaar voor studenten die een cumulatieve 3,50 graad-Point Average op basis van een 4,00 schaal. De beurs dekt volledige collegegeld. De school maakt gebruik van high school Grade Point gemiddelden voor eerstejaars studenten en cumulatieve college Grade Point gemiddelden voor de huidige en doorstromers. De beurs kan worden verlengd na het eerste jaar, en de vernieuwing is onderworpen aan de studenten het vermogen om een ​​cumulatieve 3.50 college GPA te handhaven.

Provost's Scholarship

De Provost's Scholarship is een stap naar beneden van Scholarship van de president. Het biedt studenten een jaarlijkse prijs van $ 12.500, op basis van het schooljaar 2010-11 cijfers, moet worden toegepast in de richting lesgeld. Studenten moeten een GPA tussen 3,25 en 3,49 te kwalificeren voor de beurs hebben. Het is ook verlengd tot maximaal vier jaar.

Dean's Scholarship

Ashford University studenten die niet voldoen aan de GPA eisen voor beurs van de president of de Provost kan een Dean's Scholarship verdienen. Voor het schooljaar 2010-11, deze beurs ontvangen $ 10.000 per jaar voor studenten full-time in Ashford University. Om te kwalificeren, moeten de studenten een cumulatieve GPA van 3,00-3,24 hebben.

Ashford Opportunity Grant

Terwijl de universiteit biedt slechts drie beurzenprogramma's, studenten ook kunnen gelden voor een Ashford Opportunity Grant. De subsidies zijn nodig gebaseerd en studenten te helpen die de kosten voor het bijwonen van de universiteit zich niet kan veroorloven. Studenten moeten invullen van een subsidieaanvraag, die hen verplicht om een ​​essay te voltooien. De aanvragen moeten worden teruggestuurd naar Admissions Office van de school. Ashford University Scholarship en Grant commissie beoordeelt de aanvragen en beslist over awards.

Athletic Scholarships

Ashford University beschikt over acht mannen en negen vrouwen competitieve sporten teams. Elk team kent een aantal spelers met sport beurzen. Deze beurzen dekken volledige collegegeld. De school is een lid van de NAIA, de Nationale Vereniging van Intercollegiate Athletics. De vereniging beperkt het aantal beurzen scholen kan toekennen in elke sport. Beurzen worden toegekend op jaarbasis, maar de beurzen zijn over het algemeen verlengd voor vier jaar

Share This Post