Index / Bedrijf / Arizona PeuterLeraar Requirements

Share This Post

Bedrijf

Arizona PeuterLeraar Requirements

Werken met jonge kinderen kan een mooie carrière keuze, maar om ervoor te zorgen dat jonge kinderen niet alleen het ontvangen van een adequate opleiding, maar zijn ook veilig en goed verzorgd, iedereen die met kinderen in Arizona moet worden gecertif

AdvertisementWerken met jonge kinderen kan een mooie carrière keuze, maar om ervoor te zorgen dat jonge kinderen niet alleen het ontvangen van een adequate opleiding, maar zijn ook veilig en goed verzorgd, iedereen die met kinderen in Arizona moet worden gecertificeerd. Als u van plan bent om te werken met kinderen vanaf de geboorte tot de kleuterschool in Arizona, moet u een vroegschoolse educatie certificaat of vroegschoolse goedkeuring van juli 2012 te verdienen door het invullen van onderwijs en opleiding eisen.

Onderwijs

Alle vroege kindertijd of peuterleraren in Arizona moet minimaal een bachelor's degree van een geaccrediteerde instelling te hebben en te voltooien een vroege kinderjaren lerarenopleiding of het equivalent daarvan. Arizona beschouwt ten minste 37 uur semester van voor- en vroegschoolse educatie cursussen van een geaccrediteerde instelling gelijkwaardig te zijn. Die cursussen moeten onder meer onderzoek naar de fundamenten van de voor- en vroegschoolse educatie, klaslokaal begeleiding en het beheer, de kenmerken van de typische en atypische gedrag van de kindertijd, de groei en ontwikkeling van kinderen, relaties, educatieve methodes, en het beoordelen en bewaken van de voortgang van de jonge kinderen. U moet ook te voltooien college-niveau cursussen over de Arizona en de Amerikaanse grondwet, of pass gelijkwaardige examens.

Classroom Training

In aanvulling op de klassikale training, moet peuterleraren ook praktische ervaring opdoen door te werken in het veld. Staat wet vereist dat toekomstige leerkrachten volledige acht uur practicum, die vier uur semester van toezicht veldonderzoek of student lesgeven in een geboorte-to-kleuterschool instelling en vier uur onder toezicht praktijk in een kleuterschool tot rang drie klaslokaal omvat. Deze eisen kan ook worden voldaan door het invullen van een jaar gecontroleerd ervaring met lesgeven in een klaslokaal.

testen

Alle Arizona peuterleraren moet de Professional Knowledge Early Childhood en vakkennis Early Childhood delen van de Arizona Educator Proficiency Assessment passeren. Deze eis kan worden afgeweken als je een passerende score op een gelijkwaardig examen van een andere staat of een geldig vergelijkbare certificaat van de Nationale Raad voor Professional Teaching Standards. De Professional Knowledge sectie test kan worden afgezien als je drie jaar van geverifieerde onderwijservaring, en de vakkennis test kan worden afgezien als je een master's degree in Early Childhood Education.

tweetalig Onderwijs

Vanwege het hoge aantal tweetalige leerlingen in Arizona, zijn peuterleraren verplicht om 45 klokuren van Structural Engels Immersion (SEI) opleiding te voltooien hun onderwijs certificaten ontvangen. Als u al als een Full tweetalige of Full ESL leraar worden onderschreven, is het SEI vereiste afgezien.

fingerprinting

Alle docenten in Arizona gecertificeerd na 1 januari 2008 moet een Identity Verified Prints vingerafdruk kaart. U kunt uw voorlopige certificering ontvangen, zonder vingerafdrukken, maar een kopie van de kaart is vereist om uw standaard certificering te krijgen.

certificaten

Peuterleraren in Arizona worden in eerste instantie een voorlopige certificering, wat goed is voor drie jaar verleend. De voorlopige certificaat niet hernieuwbaar, maar in sommige gevallen kan worden verlengd. Na twee jaar van de gecontroleerde full-time onderwijservaring, kan het voorlopig certificaat worden omgezet naar een standaard certificaat, wat goed is voor zes jaar.

Share This Post