Index / Tuin / Arid Garden Plants

Share This Post

Tuin

Arid Garden Plants

Veel traditionele tuinplanten en landschap ontwerpen ontstaan ​​in het oosten van de Verenigde Staten, een regio met regelmatige regenval en slechts af en toe droogte. In andere gebieden van Noord-Amerika, maar droge omstandigheden zijn de norm. Een

AdvertisementVeel traditionele tuinplanten en landschap ontwerpen ontstaan ​​in het oosten van de Verenigde Staten, een regio met regelmatige regenval en slechts af en toe droogte. In andere gebieden van Noord-Amerika, maar droge omstandigheden zijn de norm. Een poging om de traditionele tuinplanten vestigen vergt er enorme inspanning en irrigatie middelen, op basis van de North Dakota State University Extension. De uitbreiding stelt tuinieren in droge klimaten met inheemse planten gewend aan het droge, zanderige en soms zoute bodems.

Bomen en heesters

Bomen en struiken vormen een basis voor uw landschap, maar de meeste vereisen meer water dan u in een droge regio en vereisen verspilling irrigatie. De Cochise Cooperative Extension in Arizona adviseert diverse soorten echter die overleven met weinig tot geen water. Acacia's groeien als grote struiken tot middelgrote bomen met gevederde bladverliezende blad. Paradijsvogels groeien varenachtig gebladerte maar hun verklaring in uw tuin met opzichtige gele of rode bloemen die bloeien in het voorjaar. Net als acacia's, paradijsvogels fleuren uw landschap, zelfs zonder frequente regenval of irrigatie.

vetplanten

Voor zeer droge landschappen, vetplanten - planten die water op te slaan in hun stengels en tolereren extreem droge omstandigheden - een goede keuze voor droge tuinen. Vetplanten variëren hoeveel water ze nodig hebben, en de Parker County Master Gardener Association in Texas raadt het gebruik van plantaardige verschijning aan het water behoeften van elke plant te leren. Agaves en yucca's maken goede keuzes voor de droge tuinen, en de verscheidenheid van bladeren vormen en kleuren maakt het kiezen van een sappige een kwestie van ruimte en persoonlijke smaak. Yucca bloem per jaar, het toevoegen van kleur aan uw tuin. Agaves onder meer de eeuw plant, die groeit laat tot 6 voet lang en een steel het bereiken van 35 voet hoog.

cactussen

Cactussen zijn een andere vorm van vetplanten met stekels op hun bladeren, die vormen heel verschillend kunnen nemen van de stengels en bladeren een typisch voorbeeld van de traditionele tuinplanten. In aanvulling op hun intrigerende gebladerte, veel cactussen produceren grote, opvallende bloemen. Volgens de Parker County Master Gardener Association, vetplanten, die cactussen omvatten, zoals goed gedraineerde grond en volle zon, en velen kunnen overleven op er geen water meer dan dat geleverd door onregelmatige regenval. De Master Gardeners suggereren stekelige peren, cholla plant, egel cactus en leden van het genus Mammillaria voor landscaping doeleinden.

Bloeiende planten

Een dorre landschap betekent niet dat u het plezier van het planten van de lentebloemen niet kunnen ervaren. De Cochise Cooperative Extension beveelt vele opzichtige rassen aangepast aan het groeien in de woestijn. Onder hen, de gele, daisy-achtige vaste plant Bahia verspreidt zich gemakkelijk genoeg om te dienen als een bodembedekker, trekt vlinders en overleeft de droogste omstandigheden. De Extension beveelt milkweed, zand alsem, papieren bloem en globemallow zo goed vaste planten voor de dorre tuin. De gele prairie Zinnia groeit op jaarbasis en heeft weinig tot geen water.

Share This Post