Index / wettelijk / Arbeidswetten voor 18-jarigen nog op de middelbare school

Share This Post

wettelijk

Arbeidswetten voor 18-jarigen nog op de middelbare school

Kinderarbeid wetten worden geregeld op federaal niveau door het Amerikaanse ministerie van Arbeid, die gebruik maakt van de Fair Labor Standards Act. Echter, deze wet op de middelbare school geldt alleen voor minderjarigen onder de leeftijd van 18, w

AdvertisementKinderarbeid wetten worden geregeld op federaal niveau door het Amerikaanse ministerie van Arbeid, die gebruik maakt van de Fair Labor Standards Act. Echter, deze wet op de middelbare school geldt alleen voor minderjarigen onder de leeftijd van 18, wat betekent dat een 18-jarige, zelfs terwijl nog steeds wordt behandeld als een volwassene onder de federale regelgeving. wetten van de Arbeid in deze situatie verschillen per staat.

Federal Laws

Volgens de federale arbeidswetten, zijn er geen bijkomende beperkingen op 18-jarigen, ook al zijn ze op de middelbare school. Volgens het ministerie van Arbeid, wanneer staat en federale arbeidsnormen conflict, de standaard die vereist meer bescherming geldt. Wel moet de meeste ondernemingen voldoen aan de minimumnormen van zowel staats-en federale regelgeving. De federale overheid beweert dat bevoegd is voor bedrijven die zich bezighouden met de handel tussen staten of die deel uitmaken van meer dan $ 500.000 per jaar.

State Hour Beperkingen

De meeste staten schrijf de wet alleen van toepassing op minderjarigen in de leeftijd tussen 14 en 17, omdat ze niet willen om de rechten van een 18-jarige middelbare school diploma, GED ontvanger of de uitval te beperken. Echter, sommige staatswetten hebben beperkingen op basis van school. Meestal, als 18-jarigen zijn onderhevig aan beperkingen te werken, zijn dit uur beperkingen op tijd voor school en huiswerk te maken tijdens de week.

Echter, er zijn andere arbeidswetgeving die van toepassing zijn tot en met 18-jarigen. In Florida, bijvoorbeeld, moeten de werkgevers documentatie te bewaren op de leeftijd en werkstatus van jeugdwerkers op file totdat de werknemer wordt 19.

vrijstellingen

Bepaalde landen, en zelfs specifieke industrieƫn, laat ontheffingen voor minderjarigen en studenten te krijgen rond een aantal van de arbeidswetgeving als ze het gevoel dat het in hun eigen belang. Deze ontheffingen worden meestal ondertekend door de ouder, een staatsambtenaar, of een school officiƫle, afhankelijk van de staat. Een state-by-state lijst is verkrijgbaar bij het ministerie van Arbeid (zie bronnen). In de meeste staten, een 18-jarige in staat zijn om full-time werken als hij dat wenst.

Hoewel de 18-jarigen zijn meestal in staat om dezelfde uren te werken en in aanmerking komen voor hetzelfde loon als volwassenen, er zijn uitzonderingen. Bijvoorbeeld in Alaska, een persoon moet ten minste 19 zijn alcohol geschonken.

Share This Post