Index / wettelijk / Arbeidswetten in de trucking-industrie

Share This Post

wettelijk

Arbeidswetten in de trucking-industrie

Vrachtwagenchauffeurs zijn verantwoordelijk voor het oppakken van producten en / of pakketten en het transport naar lokale bestemmingen en in het hele land. Chauffeurs die te maken over lange afstand trips meestal station voor enkele uren of dagen ac

AdvertisementVrachtwagenchauffeurs zijn verantwoordelijk voor het oppakken van producten en / of pakketten en het transport naar lokale bestemmingen en in het hele land. Chauffeurs die te maken over lange afstand trips meestal station voor enkele uren of dagen achter elkaar met het oog op de levering deadlines te halen. Zij kunnen vele uren alleen en dagen weg te brengen van hun huizen en families tijdens het uitvoeren van deze soms vermoeiend werk. Het Amerikaanse Department of Transportation heeft arbeidswetten voor de trucking industrie die uren vrachtwagenchauffeurs 'regelt op plicht ingesteld.

11 uur Driving Limit Law

De Federal Motor Carrier Association, een afdeling van het ministerie van Transport, opgericht rijden reglement voor de trucking-industrie na het uitvoeren van een wetenschappelijke beoordeling over vermoeidheid onderzoek. Zij zagen dat het noodzakelijk was om de veiligheid van vrachtwagenchauffeurs te garanderen door het creƫren van arbeidswetten die hen verplicht om de nodige rust te krijgen. Vrachtwagenchauffeurs kunnen rijden niet meer dan elf uur in een werk dag en moet ten minste tien rechte uren rust, of off-duty hebben, voordat ze weer achter het stuur te krijgen. De bestuurder kan nog steeds op plicht na elf uur rijden, maar ze kunnen alleen werkzaamheden verrichten taken die niet nodig rijden.

14 uur Duty Limit Law

De arbeidswetgeving ook mandateren het maximum aantal gewerkte uren in een periode van tijd voor de trucking-industrie uur. Terwijl u kunt rijden tot elf uur voordat je verplicht bent om te stoppen, kunt u alleen werken voor een totaal van 14 opeenvolgende uren in een tijd met inbegrip van het uitvoeren van een taak buiten de truck. Elke pauzes u maakt, worden verwerkt in de veertien uur, maar als je een vrachtwagen besturen met een sleeper ligplaats kunt u mogelijk om te slapen voor genoeg uren om de 14 uur te verlengen. Net als bij de 11-uur rijden arbeidswetten, je moet wachten voor ten minste 10 uur voordat je kunt weer aan het werk nadat hij in 14 uur.

60/70 Hour Duty Limit Law

De FMCA arbeidswetgeving beperken van het aantal uren dat vrachtwagenchauffeurs kunnen werken binnen een periode van zeven of acht dagen. Afhankelijk van hoeveel dagen je werkgever verplicht hun vrachtwagens op de weg, moet u de 60 uur per dag / 7 dagen schema of de 70 uur / 8 dagen schema volgen. Bijvoorbeeld, als je alleen rijdt op bepaalde dagen van de week kunt u een maximum van 60 uur rijden binnen zeven dagen. Als het bedrijf waarvoor u werkt vereist dat vrachtwagens elke dag worden gedreven, kunt u rijden tot 70 uur binnen een periode van acht dagen. De arbeidswetgeving ook dat als je eenmaal een 60 of 70 uur het werk te voltooien, je moet wachten op zijn minst 34 uur voordat je kunt beginnen met het besturen van uw truck weer.

Share This Post